ΑΘΗΝΑ
12:08
|
01.05.2024
Καταγγελίες μαθητών, γονέων και καθηγητών σε όλη την Ελλάδα για κρασάρισμα της πλατφόρμας webex.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Από την πρώτη ώρα της υποτιθέμενης λειτουργίας του ‘έπεσε’ το σύστημα τηλεκπαίδευσης που τέθηκε σε λειτουργία σήμερα, στο πλαίσιο του lockdown και είναι υποχρεωτικό για τους μαθητές του Γυμνασίου και του Λυκείου.

Από το πρωί, μαθητές και γονείς καταγγέλλουν ότι προσπαθούν να μπουν στην πλατφόρμα webex, ωστόσο, σε πολλές περιοχές της χώρας η πρόσβαση είναι αδύνατη.

Το σύστημα έχει καταρρεύσει εντελώς σε κάποιες περιοχές, ενώ σε κάποιες άλλες εμφανίζει σοβαρά προβλήματα. Στην Αθήνα η τηλεκπαίδευση έχει κρασάρει στον Άγιος Δημήτριο, στον Ιλιον, στη Λυκόβρυση, στο Παγκράτι, στη Νέα Σμύρνηκαι στον Νέο Κόσμο, ενώ προβλήματα στη σύνδεση και την ταχύτητα αναφέρονται στην Αργολίδα, στις Σέρρες στο Ρέθυμνο και σε άλλες περιοχές.

Αντίστοιχα προβλήματα καταγγέλλουν και καθηγητές οι οποίοι προσπαθνούν να συνδεθούν με την πλατφόρμα του Πανελλήνιου Σχολικού Δικτύου και διαπιστώνουν ότι το σύστημα είναι εκτός λειτουργίας.

Από το υπουργείο Παιδείας επιβεβαιώνεται ότι υπάρχει πρόβλημα στην πλατφόρμα της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης και καταβάλλονται προσπάθειες για να επανέλθει το σύστημα και να γίνουν κανονικά τα μαθήματα.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα