ΑΘΗΝΑ
04:06
|
27.04.2024
Ο Τζέφρι Τούμπιν έχασε τη θέση του έναν μήνα περίπου μετά το άβολο περιστατικό.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ο Τζέφρι Τούμπιν, ο δημοσιογράφος του New Yorker που πριν από έναν περίπου μήνα συνελήφθη να αυτοϊκανοποιείται κατά τη διάρκεια τηλεδιάσκεψης με τους συναδέλφους του μέσω Zoom, απολύθηκε.

Ο 60χρονος Τούμπιν, ένας από τους αρχαιότερους συνεργάτες του περιοδικού και νομικός αναλυτής του CNN, ανακοίνωσε τη απόλυσή του με μια ανάρτηση στο Twitter: “Σήμερα απολύθηκα από το New Yorker μετά απο 17 χρόνια. Θα αγαπώ για πάντα αυτό το περιοδικό, θα μου λείψουν οι συνάδελφοί μου και θα αδημονώ κάθε φορά να διαβάζω τη δουλειά τους”.

Η Conde Nast, ο εκδοτικός κολοσσός στον οποίο υπάγεται το New Yorker, ενημέρωσε τους εργαζομένους ότι μετά από αναλυτική εσωτερική έρευνα αποφασίστε πως ο Τούμπιν δεν πρέπει να συνδέεται στο εξής με την εταιρεία. “Δεσμευόμασε να διατηρούμε ένα περιβάλλον μέσα στο οποίο όλοι αισθάνονται ότι υπάρχει σεβασμός και τήρηση των κανόνων συμπεριφοράς”, σημείωσε ο Σταν Ντάνκαν, διευθύνων σύμβουλος του ομίλου.

Στον Τούμπιν είχε δοθεί αναγκαστική άδεια αμέσως μετά το συμβάν, για το οποίο είχε απολογηθεί λέγοντας ότι πίστευε πως η κάμερα του ήταν απενεργοποιημένη.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα