ΑΘΗΝΑ
00:27
|
27.04.2024
Τι απάντησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος - Νούμερο ένα τρεντ στο “ελληνικό” Twitter to #Μαρέβα.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Δριμεία κριτική στην κυβέρνηση ασκούν τα κόμματα της αντιπολίτευσης για τις φωτογραφίες του Πρωθυπουργού και της συζύγου με μοτοσικλετιστές στην Πάρνηθα εν μέσω των περιοριστικών μέτρων. Για τα επικριτικά σχόλια ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας απάντησε μιλώντας στον Σκάι 100,3 FΜ και είπε: “Δεν ξέρει κανείς από πού να το πιάσει αυτό. Κατηγορείται ο πρωθυπουργός ότι είναι ανθρώπινος;” Και πρόσθεσε: “Ο κ. Τσίπρας ήταν με πούρα σε κότερα, ο κ. Μητσοτάκης πηγαίνει για ποδήλατο στην Πάρνηθα και παίρνει τσουρέκι όπως κάθε Έλληνας πολίτης. Είναι ανθρώπινος. Ποτέ δε θα αρνηθεί να φωτογραφηθεί ή να μιλήσει με οποιανδήποτε Έλληνα”.

“Πού ακριβώς πήγε η ατομική ευθύνη του κ. Μητσοτάκη ο οποίος καιρό τώρα κουνάει το δάχτυλο στους πολίτες για τα όσα ο ίδιος, χάριν εξυπηρέτησης ολιγαρχικών συμφερόντων δεν κάνει; Είναι εξοργιστικός και ντροπιαστικός ο τρόπος με τον οποίο ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος προσπάθησε σήμερα να τον καλύψει, “δικαιολογώντας” τα τόσο σκανδαλώδη δυο μέτρα και δυο σταθμά”, σχολιάζει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΜέΡΑ25, Μιχάλης Κριθαρίδης, σχετικά με τις φωτογραφίες και το βίντεο του πρωθυπουργικού ζεύγους στην Πάρνηθα, αλλά και τις μέχρι τώρα κυβερνητικές απαντήσεις.

“Το προϊόν ‘ανθρώπινος και προσιτός πρωθυπουργός δεν πουλάει πια”, σχολίασε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Νάσος Ηλιόπουλος, συμπληρώνοντας ότι “δεν είναι ανθρώπινο να παραβιάζεις κάθε μέτρο τη στιγμή που η χώρα καταγράφει αρνητικά ρεκόρ σε απώλειες. Είναι δείγμα αλαζονείας. Δεν είναι ανθρώπινο να αρνείσαι να στηρίξεις τα δημόσια νοσοκομεία. Δεν είναι ανθρώπινο να κόβεις το δώρο Χριστουγέννων σε εκατοντάδες χιλιάδες εργαζόμενους. Δεν είναι ανθρώπινο να επιτρέπεις οικογένειές να μένουν χωρίς ρεύμα και νερό. Είναι δείγμα εγκληματικής ιδεοληψίας. Τίποτα πια δεν μπορεί να κρύψει τις κυβερνητικές ευθύνες» προσθέτει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ για τις φωτογραφίες του πρωθυπουργού που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου στις οποίες δεν τηρεί κανένα μέτρο προστασίας.

Ο κ. Μητσοτάκης εδώ και 9 μήνες κουνάει το δάχτυλο στους πολίτες για την ατομική ευθύνη. Επέλεξε να σπάσει το lockdown και να φωτογραφηθεί χωρίς κανένα μέτρο προστασίας τη στιγμή που η χώρα καταγράφει αρνητικά ρεκόρ σε ανθρώπινες απώλειες. Η σημερινή απάντηση του κυβερνητικού εκπροσώπου εκθέτει τον πρωθυπουργό», σημειώνει ο Νάσος Ηλιόπουλος, επισημαίνοντας πως «δεν είναι καθόλου ανθρώπινο να ρίχνεις την ευθύνη στους πολίτες και ο ίδιος να αρνείσαι να τηρήσεις τα απαραίτητα μέτρα”. “Περιμένουμε από τον κ. Μητσοτάκη μία συγγνώμη. Είναι το λιγότερο που μπορεί να κάνει. Φαίνεται, όμως, πως τόσο η συγγνώμη όσο και η ευθύνη είναι για αυτόν άγνωστες λέξεις”, κατέληξε ο Ν. Ηλιόπουλος.

Νούμερο ένα τρεντ το #Μαρέβα


Η Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη τρεντάρει στο ελληνικό Twitter μετά την κυκλοφορία ενός βίντεο που τη δείχνει να δοκιμάζει τις ικανότητες στο motocross.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα