ΑΘΗΝΑ
06:01
|
20.04.2024
Υπάρχει λόγος για τις ασυνήθιστες εξορμήσεις από το ενυδρείο του Σικάγου.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Από το στάδιο ποδοσφαίρου σε μια κινηματογραφική αίθουσα ή στο μουσείο Τέχνης της πόλης. Αυτοί οι πιγκουίνοι του ενυδρείου του Σικάγου στις Ηνωμένες Πολιτείες έχουν πάει παντού.

Και αυτός είναι ο λόγος: “Είναι κάτι που κάνουμε συχνά. Βγάζουμε τους πιγκουίνους για βόλτες στην πόλη γιατί τους κάνει καλό. Καταρχάς είναι μια άσκηση, είναι μια πνευματική αναζωογόνηση γιατί βλέπουν και ακούν πράγματα διαφορετικά από τον χώρο του ενυδρείου”.

Στο ενυδρείο ζουν 36 πιγκουίνοι. Στις καθημερινές εξορμήσεις δεν βγαίνουν όλοι μαζί. Όλα ξεκίνησαν με τον Ουέλλιγκτον, ο πιγκουίνος του ενυδρείου που είναι σήμερα 36 ετών και από τους παλιότερους στο Σικάγο. Η αντίδρασή του στην πρώτη του εξόρμηση, η περιέργειά του να εξετάσει τα πάντα ήταν απίστευτη.

“Ανεβάσαμε στο διαδίκτυο το βίντεο της εξόρμησής του εκτός του ενυδρείου έγινε viral” και κάπως έτσι ξεκίνησαν οι εκδρομές των πιγκουίνων στους δρόμους του Σικάγου. Επειδή είναι λίγο μικροί, άβγαλτοι και θα μπορούσαν εύκολα να χαθούν οι άνθρωποι του ενυδρείου πάντα τους ακολουθούν σε κάθε βήμα τους.    

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Κακοκαιρία: Στη Θεσσαλία προληπτικά ο Κικίλιας

MyCoast: Η νέα πλατφόρμα καταγγελιών για παραλίες

Σεισμός 4,4 Ρίχτερ στη Σάμο

Ο καιρός σήμερα: Βροχές και καταιγίδες ξανά

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα