ΑΘΗΝΑ
15:11
|
25.04.2024
Ο Χανς Κλούγκε τόνισε ότι ή θα δούμε τρίτο κύμα κορονοϊού ή θα κρατήσουμε τη γραμμή ως εδώ.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Μήνυμα προς την Ελλάδα απηύθυνε ο περιφερειακός διευθυντής του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ), Χανς Κλούγκε, με έμφαση στην τήρηση των κανόνων αποστασιοποίησης αλλά και την επικείμενη έλευση του εμβολίου κατά του νέου κορονοϊού. Τόνισε ότι βρισκόμαστε στο κρίσιμο σημείο όπου ή θα δούμε τρίτο κύμα κορονοϊού ή θα κρατήσουμε τη γραμμή ως εδώ, θα κρατήσουμε τον ιό έως εδώ.

“Αυτό που έχουμε ως βασικό μέσο και όπλο αυτή τη στιγμή είναι η αποστασιοποίηση και η μάσκα” ανέφερε ο περιφερειακός διευθυντής του ΠΟΥ και πρόσθεσε: “Ένα κομμάτι της λύσης είναι ο εμβολιασμός. Το εμβόλιο είναι εδώ. Επιπλέον πρέπει να δούμε τις πολιτικές που θα ακολουθήσουμε το επόμενο διάστημα”.

Ο Βέλγος γιατρός και αξιωματούχος του ΠΟΥ υποστήριξε ότι “ο ελληνικός λαός κατανοεί απόλυτα τον εμβολιασμό, εσείς οι Έλληνες γνωρίζετε την προστασία μέσω του εμβολιασμού”.  Τόνισε πως ο εμβολιασμός σώζει ζωές αλλά ο φόβος κάνει ακριβώς το αντίθετο. “Δεν είναι ασύνηθες να ανησυχούμε. Το να κάνει κανείς το εμβόλιο θα αλλάξει το παιχνίδι θα μας βοηθήσει να επιστρέψουμε στην κανονική ζωή”.

Ζήτησε από τους Έλληνες να εμπιστεύονται αξιόπιστες πηγές για την πληροφόρησή τους σχετικά με το εμβόλιο, υπογραμμίζοντας ότι στην Ελλάδα και στην ΕΕ έχουν θεσμοθετηθεί οι διαδικασίες και οι δοκιμές που πρέπει να γίνουν πριν τα εμβόλια να λάβουν την έγκριση.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Διατάχθηκε ΕΔΕ στο Αττικόν για τον θάνατο του 79χρονου πατέρα του Καλλιάνου

Πάει τέλειωσε ο Γιαννάκης το καλό παιδί, λέει ο Καλλιάνος για τη νοσηλεία του πατέρα του

Εργαζόμενοι στο Νοσοκομείο Ιωαννίνων μετέτρεψαν απογευματινό χειρουργείο σε πρωινό και δωρεάν

Κορυφώνεται η μεταφορά αφρικανικής σκόνης

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα