ΑΘΗΝΑ
10:30
|
11.06.2026
Δημοτικά και νηπιαγωγεία έκλεισαν στις 16 Νοεμβρίου – Νωρίτερα τα γυμνάσια και λύκεια.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Υπέρ της συνέχισης της σύγχρονης εξ αποστάσεως εκπαίδευσης και κατά του ανοίγματος των σχολικών μονάδων της χώρας φέρονται να τάσσονται οι λοιμωξιολόγοι, με βάση τα επιδημιολογικά δεδομένα για την πανδημία.  

Σύμφωνα με το κανάλι “Open Tv”, η επιτροπή λοιμωξιολόγων ολοκλήρωσε τη συνεδρίασή της το βράδυ της Πέμπτης και αποφάσισε να εισηγηθεί να παραμείνουν κλειστά τα σχολεία όλων των βαθμίδων.   To θέμα, αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, θα συζητηθεί εκ νέου στη συνεδρίαση της επόμενης εβδομάδας.

Υπενθυμίζεται ότι η κυβέρνηση είχε αποφασίσει το κλείσιμο των δημοτικών σχολείων και νηπιαγωγείων από τις 16 Νοεμβρίου, ενώ νωρίτερα είχε κλείσει γυμνάσια, λύκεια και ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα.

O κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας εμφανίστηκε επιφυλακτικός στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, αρκούμενος να αναφέρει ότι την ερχόμενη εβδομάδα θα υπάρχουν οι εισηγήσεις των λοιμωξιολόγων και θα ληφθούν οι οριστικές αποφάσεις.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Νέα νύκτα διαδηλώσεων στο Μπέλφαστ – Χρήση εκτοξευτήρα νερού από την αστυνομία

Πέθανε ο δημοσιογράφος Νίκος Σερβετάς

Ένοπλοι σκότωσαν πέντε αστυνομικούς στο Μεξικό

Ο Καναδάς εισάγει νομοθεσία που απαγορεύει τα ΜΚΔ για παιδιά κάτω των 16 ετών

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα