ΑΘΗΝΑ
19:04
|
06.05.2024
Θριάμβευσε στις πρόσφατες εκλογές και κέρδισε μία θέση στο περιφερειακό συμβούλιο της Οσάνα, αλλά δεν έχει σχέδια για παγκόσμια κυριαρχία, ξεκαθαρίζει.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Τον λένε Αδόλφο Χίτλερ, ζει σε πρώην Γερμανική αποικία και κέρδισε μία θέση στο περιφερειακό συμβούλιο της Οσάνα στις πρόσφατες εκλογές της Ναμίμπια.

Παρ’ όλα αυτά ο Αδόλφος Χίτλερ Ουνόνα, όπως είναι το πλήρες όνομά του, ξεκαθαρίζει στην Bild πως “δεν έχει σχέδια για παγκόσμια κυριαρχία”.

“Ο πατέρας μου μού έδωσε το όνομα αυτού του άνδρα. Μάλλον δεν είχε καταλάβει τι πρέσβευε ο Αδόλφος Χίτλερ” εξηγεί, συμπληρώνοντας ότι ως παιδί θεωρούσε πως είχε “ένα φυσιολογικό όνομα”.

Έπρεπε να γίνει έφηβος για να αντιληφθεί ποιος ήταν στην πραγματικότητα ο Αδόλφος Χίτλερ αλλά, όπως τονίζει, ήταν πλέον αργά για να αλλάξει το όνομά του.

Όπως και να έχει ο Αδόλφος Χίτλερ Ουνόνα θριάμβευσε στις πρόσφατες εκλογές καθώς εξελέγη με 85% των ψήφων, συγκεντρώνοντας 1.196 ψήφους, έναντι 213 του αντιπάλου του.

Κέρδισε μία έδρα στο κυβερνών κόμμα SWAPO, το οποίο βρίσκεται στην εξουσία από την ανεξαρτησία από το απαρτχάιντ της Νότιας Αφρικής το 1990 και κάνει σαφές στην Bild ότι δεν έχει καμία απολύτως σχέση με τη ναζιστική ιδεολογία του συνονόματου φασίστα δικτάτορα.

“Το γεγονός ότι έχω αυτό το όνομα δεν σημαίνει ότι θέλω να κατακτήσω την Οσάνα” καθησυχάζει όλους εκείνους που πιθανώς διαμορφώνουν εκ των προτέρων αρνητική άποψη για τις προθέσεις του, στο άκουσμα του ονόματός του.

 

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Τι πραγματικά συμβαίνει στη «Γη των όρθιων ανθρώπων»;

Αρμενία: Μεγάλη αντικυβερνητική διαδήλωση

Δανία: Χιλιάδες διαδηλώνουν υπέρ της Παλαιστίνης

Ακυρώνεται η τελετή αποφοίτησης στο Κολούμπια λόγω κινητοποιήσεων

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα