ΑΘΗΝΑ
13:24
|
23.04.2024
Διαμαρτυρία στην είσοδο του νοσοκομείου και καταγγελίες για στοχοποίηση των εργαζομένων.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Για “θράσος που ξεπέρασε κάθε όριο” κατηγορεί ο Σύλλογος Εργαζομένων του νοσοκομείου “Άγιος Σάββας” τη διοίκηση που κάλεσε σε πειθαρχικό έλεγχο τρεις γιατρούς της Β’ Παθολογικής επειδή νόσησαν από κορονοϊό. Πρόκειται για δύο ειδικευόμενους γιατρούς και έναν επιμελητή.

Η ΕΔΕ αφορά τη συρροή κρουσμάτων Covid-19 προ μηνός στην Β’ Ογκολογική Κλινική του νοσοκομείου. Οι γιατροί είχαν βρεθεί θετικοί και τώρα καλούνται να απολογηθούν αντί να απολογηθεί η διοίκηση του νοσοκομείου που έχει την πλήρη ευθύνη για την προστασία των ασθενών και των εργαζομένων του νοσοκομείου.

“Το θράσος της διοίκησης ΑΓΙΟΥ ΣΑΒΒΑ ξεπέρασε κάθε όριο. Προσπαθώντας να διαχειριστεί την πανωλεθρία που έχει υποστεί από την πανδημία καθώς αρκετά τμήματα του νοσοκομείου έχουν διακόψει τη λειτουργία τους διαδοχικά το ένα μετά άλλο εξαιτίας συρροής κρουσμάτων το τελευταίο δίμηνο, για πολλοστή φορά στοχοποιεί τους εργαζομένους”, αναφέρει ο Σύλλογος Εργαζομένων του νοσοκομείου.

 Οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου πραγματοποίησαν διαμαρτυρία στην είσοδο του “Αγίου Σάββα”, καταγγέλλοντας τη διοίκηση για “τρομοκρατία και απαξίωση του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού”.

Οργισμένη ήταν η αντίδραση του γνωστού συνδικαλιστή ιατρού, Γιώργου Παπανικολάου.

“Κόψτε τώρα τις πειθαρχικές διώξεις υγειονομικών του ΕΣΥ που ασθένησαν πάνω στο καθήκον γιατί θα σας πάρει και θα σας σηκώσει» έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

“Η κυβέρνηση απογειώνει την αποποίηση της ευθύνης της για την υγεία. Προφανώς, βρίσκεται σε πανικό και θέλει να εκφοβίσει το υγειονομικό προσωπικό, για να μην αποκαλυφθεί το κυβερνητικό έγκλημα στην υγεία”, σχολίασε ο βουλευτής του ΜέΡΑ 25, Κρίτων Αρσένης.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Συναυλία αλληλεγγύης στον αγώνα των εκπαιδευτικών

Ιταλοί ερευνητές υποστηρίζουν ότι εντόπισαν τον ακριβή χώρο ταφής του Πλάτωνα

Κως: Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος στους γονείς του νεκρού βρέφους

Χανιά: 112 για φωτιά κοντά στον Ναύσταθμο Κρήτης

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα