ΑΘΗΝΑ
15:08
|
27.05.2024
Το Netflix κλήθηκε την περασμένη εβδομάδα από τον Βρετανό υπουργό Πολιτισμού να προσθέσει τηλεοπτική ετικέτα αποποίησης, μετά την μετάδοση της τέταρτης σεζόν του σίριαλ.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Το Netflix δεν έχει “σχέδια” να προσθέσει ετικέτα αποποίησης στην τηλεοπτική σειρά “The Crown”, δηλώνοντας ότι το πλούσιο δράμα του για τη βασιλική οικογένεια της Βρετανίας είναι έργο μυθοπλασίας.

Σε ανακοίνωση που δημοσιεύτηκε το Σάββατο, ο τηλεοπτικός κολοσσός διευκρίνισε ότι παρουσίαζε πάντα τη δραματική σειρά, όπως ακριβώς αυτή είναι, ένα δράμα.

“Πάντα παρουσιάζαμε το The Crown ως δράμα και έχουμε κάθε εμπιστοσύνη ότι τα μέλη μας καταλαβαίνουν ότι είναι ένα έργο μυθοπλασίας που βασίζεται σε γενικές γραμμές σε ιστορικά γεγονότα”, ανέφερε συγκεκριμένα η αμερικανική πολυεθνική που παρέχει υπηρεσίες συνδρομητικές τηλεόρασης.

“Συνεπώς δεν βλέπουμε καμία ανάγκη να προσθέσουμε το διακριτικό της αποποίησης ευθυνών”, κατέληξε η ανακοίνωση.

Το Netflix κλήθηκε την περασμένη εβδομάδα από τον Βρετανό υπουργό Πολιτισμού Όλιβερ Ντάουντεν να προσθέσει την τηλεοπτική ετικέτα αποποίησης, μετά την μετάδοση της τέταρτης σεζόν του σίριαλ.

Η σειρά που έκανε το ντεμπούτο της το 2016 και ιχνηλατεί την μακρά περίοδο της βασιλείας της βασίλισσας Ελισάβετ Β’, που ξεκίνησε το 1952, προκάλεσε αντιδράσεις στους κόλπους του Συντηρητικού Κόμματος για το πως παρουσιάζεται η πρώην πρωθυπουργός Μάργκαρετ Θάτσερ από την ηθοποιό Γκίλιαν Άντερσον.

Διευκρινιστική ετικέτα ζήτησε και ο αδελφός της πριγκίπισσας Νταϊάνα, Τσαρλς Σπένσερ.

Πηγές: NBC

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Η Ελβετία επιστρέφει τρία λεηλατημένα αντικείμενα στο Ιράκ

Βυθισμένο υποβρύχιο του Β’ Παγκοσμίου εντοπίστηκε από αρχαιολόγους

Παραστάσεις στην Όπερα του Καΐρου από το Μπαλέτο της Εθνικής Λυρικής Σκηνής

Στα χέρια της ΕΛΑΣ τρεις κατηγορούμενοι για αρχαιοκαπηλία

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα