ΑΘΗΝΑ
17:19
|
25.04.2024

Είδε και από είδε η γνωστή ηθοποιός και παλιά πρωταγωνίστρια του Μπέιγουτς και σκέφθηκε να ζητήσει αυτή τη φορά από τον απερχόμενο πρόεδρο των ΗΠΑ […]

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Είδε και από είδε η γνωστή ηθοποιός και παλιά πρωταγωνίστρια του Μπέιγουτς και σκέφθηκε να ζητήσει αυτή τη φορά από τον απερχόμενο πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ την απονομή χάριτος για λογαριασμό του Αυστραλού ιδρυτή της ιστοσελίδας σημαντικών αποκαλύψεων WikiLeaks Τζούλιαν Ασάνζ μιλώντας… στη “γλώσσα” του!

Η 53χρονη Πάμελα Άντερσον ξεκίνησε λοιπόν, όπως αναφέρει σήμερα η ιστοσελίδα του ρωσικού τηλεοπτικού δικτύου Russia Today και επιβεβαιώνει η προσωπική σελίδα της Πάμελα Άντερσον στο Τουίτερ, την ανάρτηση ολόσωμης φωτογραφίας με μπικίνι. Στα χέρια η Πάμελα Άντερσον κρατά πλακάτ με ένα απλό, πλην σαφές μήνυμα: “Φέρτε τον Ασάνζ πίσω στην πατρίδα του, την Αυστραλία”

Η πρωτοβουλία της Πάμελα Άντερσον με στόχο την απονομή χάριτος στον Ασάνζ από τον πρόεδρο Τραμπ ξεκίνησε το απόγευμα της Δευτέρας. Την βρίσκει κανείς στο Τουίτερ πληκτρολογώντας τις λέξεις ⁦@POTUS⁩ please #pardonjulianassange.

Δεν ξέρουμε εάν ο πρόεδρος Τραμπ θα ενδώσει στην πρωτότυπη εκστρατεία πίεσης της Καναδής ηθοποιού που συμπεριλαμβάνεται στους πιστούς φίλους του Αυστραλού δημοσιογράφου και ήταν από τους πρώτους που τον επισκέφθηκε στις βρετανικές φυλακές Belmarsh όπου κρατείται.

Το σίγουρο είναι πως η κίνησή της δεν θα περάσει απαρατήρητη από τα μάτια του απερχόμενου προέδρου.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Eurostat: Προτελευταία η Ελλάδα στην απασχόληση στη λίστα της Ε.Ε.

Αυστραλία: Ξεβράστηκαν δεκάδες μαυροδέλφινα σε ακτή

Ανατροπή στη καταδίκη του Χάρβεϊ Γουάινστιν για βιασμό

Ελεύθερος ο Φλώρος- Απαγορεύεται να πλησιάσει τον Γραμμένο στα 50 μέτρα

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα