ΑΘΗΝΑ
12:00
|
25.04.2024
Τρολιά,κόλπο ή μήνυμα από τον Ε.Τ. ; Ό,τι και να ναι, ο περίεργος "μονόλιθος" κάνει αυτή τη στιγμή τα περισσότερα ταξίδια από τον καθένα μας...
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Σε μία εποχή που τα περιοριστικά μέτρα λόγω πανδημίας δίνουν και παίρνουν διεθνώς, και τα ταξίδια (με κάθε μέσο…) θεωρούνται κάτι σαν τον απαγορευμένο καρπό στον Κήπο της Εδέμ, οι μόνοι που καταφέρνουν να ταξιδέψουν απρόσκοπτα (έστω και μυστηριωδώς) είναι αυτοί οι περίεργοι μονόλιθοι “αγνώστου ταυτότητας” που αναβρίσκονται σε διάφορα σημεία του πλανήτη.

Η αρχή έγινε στην έρημο της Γιούτα στα τέλη Νοέμβρη, όταν ο πιλότος ψεκαστικού αεροσκάφους Μπρετ Χάτσινγκς το ανακάλυψε τυχαία βλέποντας κάτι να αστράφτει σε μέρος της κατακόκκινης περιοχής.

Το μυστήριο των μεταλλικών Μονολίθων: Νέος στύλος εμφανίστηκε στην Καλιφόρνια

Ο μεταλλικός “μονόλιθος” θύμισε έναν άλλο εξωγήινης προέλευσης μονόλιθο που είχε εμφανιστεί στις πρώτες σκηνές της ταινίας “2001: Η Οδύσσεια του Διαστήματος” του επιφανούς σκηνοθέτη Στάνλεϊ Κιούμπρικ.

Οδύσσεια 2001 | Περί Ανέμων και Αιόλων

Έκτοτε ο μονόλιθος ταξίδεψε και αλλού, καθώς μέσα σε μερικές βδομάδες εμφανίστηκε σε Καλιφόρνια, Βρετανία (τουλάχιστον τρεις φορές σε Νήσο Γουάιτ, Γκλαστονμπέρι και τώρα Ντάρτμουρ), Ρουμανία.

Αυστραλία: Άλλος ένας μονόλιθος με παράξενες χαραγμένες συντεταγμένες

Σήμερα εντοπίστηκε κάπου στην Αδελαΐδα της Αυστραλίας.

Το μυστήριο γύρω από τον αστραφτερό “μονόλιθο” πυκνώνει τροφοδοτώντας διάφορα, απίθανα ενίοτε, σενάρια που εκτείνονται από εκείνο του κόλπου πλούσιου πλην ευρηματικού διαφημιστή μέχρι τις θεωρίες περί “μηνύματος” από εξωγήινους πολιτισμούς.

Το γεγονός ότι όλα αυτά εμφανίζονται το…”σωτήριον έτος 2020″ προσθέτει έξτρα “αλατοπίπερο” σε μία ρουτίνα που, λόγω περιοριστικών μέτρων πανδημίας, δοκιμάζει καθημερινά τα νεύρα εκατομμυρίων ανθρώπων παγκοσμίως…

Εδώ που φθάσαμε, μιας που δεν ταξιδεύουμε εμείς, ας ταξιδεύουν τουλάχιστον οι…μονόλιθοι!

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Νίκαια: Δημοτικός σύμβουλος γρονθοκόπησε τον αντιδήμαρχο

Στον Άρειο Πάγο μήνυση γονέα θύματος των Τεμπών

Moulin Rouge… χωρίς φτερά-Κατέρρευσε τμήμα του κόκκινου μύλου

Αποδοκιμασία του Μάικ Τζόνσον στο Κολούμπια

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα