ΑΘΗΝΑ
05:20
|
11.05.2024
Η Ιαπωνία κατέγραψε περισσότερα από 3.000 νέα κρούσματα κορονοϊού για πρώτη φορά σήμερα σε ημερήσιο απολογισμό.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Η Ιαπωνία κατέγραψε περισσότερα από 3.000 νέα κρούσματα κορονοϊού για πρώτη φορά σήμερα σε ημερήσιο απολογισμό, μετέδωσε ο δημόσιος σταθμός NHK καθώς ο αριθμός των κρουσμάτων εξακολουθεί να αυξάνεται τον χειμώνα.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, ο ημερήσιος αριθμός των νέων κρουσμάτων σήμερα ανήλθε σε 3.041. Το Τόκιο, η πρωτεύουσα και μεγαλύτερη πόλη της Ιαπωνίας, επιβεβαίωσε σήμερα 621 νέα κρούσματα.

Παρότι η Ιαπωνία δεν έχει βιώσει τόσο έντονα την πανδημία, όπως οι ΗΠΑ ή κάποιες ευρωπαϊκές χώρες, από τότε που μπήκε ο χειμώνας ο αριθμός των κρουσμάτων αυξάνεται διαρκώς, ειδικά σε περιοχές όπως η βόρεια νήσος Χοκάιοντο.

Μέχρι στιγμής περίπου 2.588 άνθρωποι έχουν πεθάνει στη χώρα από covid-19.

Ολλανδία: Ο αριθμός των νέων κρουσμάτων αυξάνεται με τον ταχύτερο ρυθμό που έχει καταγραφεί μετά τον Οκτώβριο

Ο αριθμός των νέων κρουσμάτων κορονοϊού στην Ολλανδία αυξήθηκε κατά 9.000 και πλέον μέσα σε ένα 24ωρο, η μεγαλύτερη ημερήσια αύξηση από τον Οκτώβριο, όπως προκύπτει από τα στοιχεία που έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα το Εθνικό Ινστιτούτο Δημόσιας Υγείας.

Με τα τελευταία επιβεβαιωμένα κρούσματα ο συνολικός αριθμός από την αρχή της πανδημίας ξεπέρασε τα 600.000 και ο αριθμός των θανάτων τους 10.000.

Μέλη της ολλανδικής κυβέρνησης συναντώνται αύριο για να εξετάσουν το ενδεχόμενο επιβολής αυστηρότερων περιοριστικών μέτρων ενόψει της περιόδου των Χριστουγέννων.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Νέα, μαχητική συγκέντρωση εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ στην Αθήνα

Σύγκρουση μηχανών τρένων στη Λάρισα

Κινητό στρατηγείο για περιοδείες στην ηπειρωτική χώρα φτιάχνει ο Κασσελάκης

Συνελήφθη ο μεγαλύτερος αδελφός της Προέδρου του Περού για διαφθορά

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα