ΑΘΗΝΑ
04:12
|
20.04.2024
Αρκετές οι παραβάσεις που καταγράφηκαν το Σάββατο σε ότι αφορά στα μέτρα για τον περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Αρκετές οι παραβάσεις που καταγράφηκαν το Σάββατο σε ότι αφορά στα μέτρα για τον περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού.

Στην Κρήτη σε ότι αφορά την χρήση της προστατευτικής μάσκας διαπιστώθηκαν 25 παραβάσεις, ενώ για μετακινήσεις οι παραβάσεις ήταν 76.

Στην Φθιώτιδα επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 5.000 ευρώ για ιδιοκτήτη καφενείου σε χωριό της δυτικής Φθιώτιδας το βράδυ του Σαββάτου (12/12), ενώ έγινε και σύλληψη του ιδιοκτήτη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.

Συγκεκριμένα και στο πλαίσιο ελέγχων για την τήρηση των μέτρων για τη μη διάδοση του νέου κορονοϊού, αστυνομικοί του ΑΤ Σπερχειάδας, εντόπισαν ανοιχτό καφενείο σε χωριό και επέβαλλαν το προβλεπόμενο διοικητικό πρόστιμο των 5.000 ευρώ στον ιδιοκτήτη τον οποίο και συνέλαβαν στο πλαίσιο του αυτοφώρου, σχηματίζοντας σε βάρος του σχετική ποινική δικογραφία.

Εντός του καφενείου εντοπίστηκαν και ορισμένοι πελάτες στους οποίους επιβλήθηκε το διοικητικό πρόστιμο των 300 ευρώ.

Τέλος, στη Μαγνησία, 28 παραβάσεις βεβαίωσαν χθες αστυνομικοί στη Μαγνησία σε πεζούς και οδηγούς. Αναλυτικά, πρόστιμα επιβλήθηκαν σε 3 οδηγούς για υπεράριθμους επιβάτες εντός του οχήματός τους, σε 10 πεζούς και 10 οδηγούς για άσκοπη μετακίνηση, σε δύο πεζούς, δύο οδηγούς ΙΧ και έναν οδηγό λεωφορείου για μη χρήση μάσκας.

Πηγές: Zarpanews.gr, e-thesallia.gr, Thestival.gr

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Θεραπεύτηκε από τη Μεσογειακή Αναιμία 39χρονος εκπαιδευτικός στο Παπανικολάου

Άδεια για την ιδιωτική σχολή ιατρικής στην Αθήνα από την Επιτροπή Ανταγωνισμού

Δύο χρόνια με αναστολή σε κατηγορούμενο για τη φωτιά στο Μάτι

Νεαρός αυτοπυρπολύθηκε έξω από το δικαστήριο που δικάζει τον Τραμπ

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα