ΑΘΗΝΑ
12:07
|
24.04.2024
Από αύριο Τρίτη με ωράριο λειτουργίας από 7 π.μ. έως 9 μ.μ.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Πρεμιέρα, αύριο, Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2020 για τα καταστήματα μανικιούρ – πεντικιούρ, τα οποία αναμένεται να επαναλειτουργήσουν με υποχρεωτική μάσκα προστασίας για το προσωπικό και τους πελάτες του.  

Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, από αύριο επαναλειτουργούν οι υπηρεσίες μανικιούρ- πεντικιούρ και οι υπηρεσίες ποδολογίας και καλλωπισμού νυχιών με ωράριο λειτουργίας (προαιρετικό) από 7 π.μ. έως 9 μ.μ   Οι πελάτες θα προσέρχονται μόνο κατόπιν ραντεβού μέσω τηλεφώνου και ηλεκτρονικών μέσων.  

Σύμφωνα με το Υπουργείο οι επιχειρήσεις οφείλουν κατά την ημερήσια έναρξη λειτουργίας τους να συμπληρώνουν κατάλογο με τα ραντεβού των πελατών, ο οποίος θα επιδεικνύεται στα ελεγκτικά όργανα. Παράλληλα, οι επιχειρήσεις με χώρους έως 100 τμ θα εξυπηρετούν μέχρι 4 πελάτες και για χώρους πάνω από 100 τμ θα μπορεί να προστίθεται ένας πελάτης ανά 15 τμ, ενώ ο πληθυσμός των πελατών είναι θα ενιαίος, ανεξαρτήτως επιπέδων ορόφων.  

Παράλληλα, μεταξύ των ειδικών όρων για την επαναλειτουργία των συγκεκριμένων υπηρεσιών είναι:  

– Η απόσταση μεταξύ θέσεων εργασίας: 2 μέτρα.

– Η ανάπτυξη διαχωριστικού πετάσματος τύπου plexiglass.

Η υποχρεωτική χρήση μάσκας προστασίας για το προσωπικό και τους πελάτες. Η υποχρεωτική χρήση γαντιών μιας χρήσης από το προσωπικό εργασίας. Τέλος, σύμφωνα με την ανακοίνωση, είναι προαιρετική η λειτουργία τις Κυριακές, 20 και 27 Δεκεμβρίου.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Θέμα στα διεθνή ΜΜΕ η «πορτοκαλί» Ελλάδα: Η σκόνη της Σαχάρας κατάπιε την Αθήνα

Ξεκινά το εορταστικό ωράριο των καταστημάτων – Ανοιχτά τα μαγαζιά την Κυριακή

Πέλλα: 15χρονος έσβησε τσιγάρο στο μάγουλο συμμαθητή του

Φλέσσα: Τα παιδιά στα Τέμπη τα σκοτώσαμε όλοι και όλες μαζί

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα