ΑΘΗΝΑ
04:53
|
11.05.2024
Το πρόβλημα εντοπίζεται σε όλες τις υπηρεσίες της Google, συμπεριλαμβανομένων των YouTube, Gmail, Google Docs, Google Play Moovies και Google Calendar.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Προβλήματα παρουσιάζουν από το μεσημέρι της Δευτέρας (14/12) η πλατφόρμα του YouTube, αλλά και το Gmail της Google με αποτέλσεμα πολλοί χρήστες, σε πολλές περιοχές του κόσμου -συμπεριλαμβανομένων των ΗΠΑ, του Ηνωμένου Βασιλείου και της Αυστραλίας- να έχουν πρόβλημα στις συνδέσεις τους με τους προσωπικούς τους λογαριασμούς αλλά και με την παρακολούθηση βίντεο.

Σύμφωνα με το gizmodo.com το πρόβλημα εντοπίζεται σε όλες τις υπηρεσίες της Google, συμπεριλαμβανομένων των Google Docs, Google Play Moovies και Google Calendar.

Οι χρήστες αναζητούν την αιτία, προσπαθώντας να επικοινωνήσουν με τους αρμόδιους και διαμαρτύρονται μέσω άλλων λογαριασμών τους που δεν ανήκουν στην Google.

“Γνωρίζουμε ότι πολλοί από εσάς έχετε  πρόβλημα πρόσβασης στο YouTube αυτή τη στιγμή – η ομάδα μας το γνωρίζει και προσπαθεί να το λύσει. Είμαστε εδώ για να σας ενημερώσουμε αμέσως μόλις υπάρξουν περισσότερα νέα”, αναφέρει μέσω Twitter η ομάδα του YouTube.

Σημειώνεται ότι την προηγούμενη εβδομάδα είχε πέσει και η πλατφόρμα μηνυμάτων του Facebook, messenger.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Νέα, μαχητική συγκέντρωση εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ στην Αθήνα

Σύγκρουση μηχανών τρένων στη Λάρισα

Έφτιαξαν τρισδιάστατη ανακατασκευή τμήματος του εγκεφάλου

Κινητό στρατηγείο για περιοδείες στην ηπειρωτική χώρα φτιάχνει ο Κασσελάκης

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα