ΑΘΗΝΑ
21:56
|
01.05.2024
48χρονος οδηγήθηκε σε Α.Τ. – Τι καταγγέλλουν τα δύο θύματα, ηλικίας 16 και 17 ετών.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών σχημάτισε δικογραφία σε βάρος ενός 48χρονου άνδρα, πακιστανικής καταγωγής, για παράνομη κατακράτηση, βιασμό, σωματική βλάβη και παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών. Η υπόθεση ομηρίας και απόπειρας βιασμού δύο ανήλικων κοριτσιών ήρθε στο φως της δημοσιότητας όταν άνδρες της ΟΠΚΕ που περιπολούσαν στην περιοχή του Κεραμικού είδαν έναν άνδρα να καταδιώκει δύο κορίτσια Ρομά που φορούσαν πιτζάμες.

Οι αστυνομικοί ακινητοποίησαν τον άνδρα και μαζί με τα ανήλικα κορίτσια τον οδήγησαν στο Αστυνομικό Τμήμα όπου οι δύο κοπέλες, ηλικίας 16 και 17 χρόνων, κατέθεσαν ότι ο άνδρας τις κρατούσε παρά τη θέλησή τους στο διαμέρισμά του και τις κακοποιούσε.

Ο συλληφθείς σύμφωνα με τις καταθέσεις, προσέγγισε τις ανήλικες και προσπάθησε να τις πείσει ότι θα τις βοηθήσει για να λύσουν σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Στη συνέχεια, τις κλείδωσε σε διαμέρισμα και βιαιοπραγούσε σε βάρος τους.

Η ελευθέρωσή τους ήρθε όταν κατάφεραν να δραπετεύσουν από το διαμέρισμα του Κεραμεικού και να τρέξουν στο δρόμο. Μάλιστα, οι δύο κοπέλες συμπλήρωσαν πως ο δράστης έκανε και διακίνηση ναρκωτικών, και πράγματι οι αστυνομικοί ανακάλυψαν στο διαμέρισμα του ποσότητες χασίς, ηρωίνης και ηρεμιστικά χάπια.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Το Κοσμοδρόμιο συμμετέχει στην απεργία της Πρωτομαγιάς

Ο Γκαλεάνο στο Σικάγο, η Εργατική Πρωτομαγιά και κυνηγετικές ιστορίες για εργάτες

Αλλαγές στη λειτουργία Μετρό και ΗΣΑΠ αύριο, Πρωτομαγιά

Φοιτητές κατέλαβαν και το Χάμιλτον Χολ του πανεπιστημίου Κολούμπια στη Ν.Υόρκη

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα