ΑΘΗΝΑ
18:10
|
22.04.2024
Προσήγαγαν τρία άτομα. Καταγγελία του προέδρου των εργαζομένων, Γ. Χότζογλου, μέσα από το περιπολικό της αστυνομίας.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ολιγομελής αντιπροσωπεία των σωματείων των εργαζομένων στην εστίαση προσπάθησαν πριν από λίγα λεπτά να ανοίξουν ένα πανό απέναντι από το Μέγαρο Μαξίμου όταν και έγιναν αντιληπτοί από την αστυνομία.

Αιφνιδιαστική ήταν και η αντιμετώπιση της αστυνομίας που προσήγαγε και τους τρεις εκπροσώπους των σωματείων που κατέβηκαν στη διαμαρτυρία.

“Τρία άτομα προσπαθήσαμε να ανοίξουμε ένα πανό και μας πάνε στο τμήμα” διευκρίνισε στο Open TV και ενώ βρισκόταν μέσα στο περιπολικό της αστυνομίας, ο πρόεδρος Εργαζομένων Τουρισμού και Επισιτισμού, Γιώργος Χότζογλου.

“Προχωρήσαμε σε μια αιφνιδιαστική κίνηση. Μας έχουν προσαγάγει. Ενα απλό πανό με τρία άτομα πήγαμε και σταθήκαμε απέναντι από το Μέγαρο Μαξίμου και μας είπαν ότι απαγορεύεται. Μας πάνε στο τμήμα για εξακρίβωση στοιχείων. Τηρήσαμε τα υγειονομικά πρωτόκολλα του lockdown. Πήγαμε τρεις εκλεγμένοι, θεσμικοί του κλάδου της εστίασης για να ανοίξουμε ένα πανό. Εχουμε τις άδειες μετακίνησης, δεν ήθελαν να τις δουν οι κύριοι αστυνομικοί και μας πάνε στο τμήμα” κατήγγειλε στο Open TV ο Γιώργος Χότζογλου.

“Σταθήκαμε απέναντι από το Μέγαρο Μαξίμου, τρία άτομα, σηκώσαμε ένα πανό, είπαμε στον επικεφαλής της Αστυνομίας ότι θα μείνουμε 10 λεπτά και θα αποχωρήσουμε και μας πάνε στο τμήμα. Προτιμήσαμε να στείλουμε το μήνυμά μας τρεις εκπρόσωποι κι όχι να εξαγγείλουμε κινητοποίηση και να κατεβάσουμε στο δρόμο 1.500 άτομα” κατέληξε ο πρόεδρος των εργαζομένων Τουρισμού και Επισιτισμού.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Τοξική υγειονομική βόμβα από φωτιά σε τεράστια χωματερή του Νέου Δελχί

ΗΠΑ: Αναστέλλει τα διά ζώσης μαθήματα το Κολούμπια, λόγω φιλοπαλαιστινιακών διαδηλώσεων

Συνελήφθη υπάλληλος της βρετανικής βουλής για κατασκοπεία υπέρ της Κίνας

Αντιδρά το ΚΚΕ για τις πιέσεις σε Ελλάδα να δώσει Patriot και S-300 στην Ουκρανία

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα