ΑΘΗΝΑ
05:33
|
27.04.2024
Εύλογα ερωτήματα και δικαιολογημένο θυμό προκαλεί για μία ακόμα φορά η συμπεριφορά της συζύγου του πρωθυπουργού.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ιστότοπου EleutheriaOnline, η σύζυγος του πρωθυπουργού, Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη βρέθηκε χθες στην Καλαμάτα, ως συνοδός στελεχών του οίκου μόδας Dior και όλοι μαζί επισκέφθηκαν τοπικό μουσείο.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ: “Στελέχη του οίκου μόδας Dior με επικεφαλής την καλλιτεχνική διευθύντρια Maria Grazia Chiuri βρέθηκαν σήμερα στην Καλαμάτα και επισκέφθηκαν τη Συλλογή ελληνικών ενδυμασιών ‘Βικτωρία Γ. Καρέλια. Συνοδεύονταν μάλιστα σε φιλικό επίπεδο και από την σύζυγο του Έλληνα πρωθυπουργού, Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη”.

Όλα αυτά, βέβαια, εν μέσω λοκντάουν. Με τα μουσεία όλης της χώρας να είναι κλειστά και με την μετακίνηση από νομό σε νομό να απαγορεύεται. Λίγες μόλις μέρες μετά την προκλητική “ανέμελη” εξόρμηση στην Πάρνηθα, με την ποδηλατάδα και το μότο κρος κι ενώ παράλληλα η αστυνομία κόβει καθημερινά χιλιάδες πρόστιμα για παραβάσεις των μέτρων, ακόμα και σε ανθρώπους που πηγαίνουν για εθελοντική αιμοδοσία.

Από το πρωί η Μαρέβα σχολιάζεται και πάλι στα social media για την προκλητική και απροκάλυπτη περιφρόνηση των μέτρων που κρατούν ολόκληρη την ελληνική κοινωνία καθηλωμένη. Μαζί της και η κυβέρνηση, που εξίσου απροκάλυπτα επιτρέπει, ανέχεται και προβάλει διαχωρισμούς μεταξύ πατρίκιων και πληβείων.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Αμερική: Γη της υποκρισίας, της καταστολής και της βίας…

Θα χρειαστούν 14 χρόνια για να απομακρυνθούν τα ερείπια από τη Γάζα…

Συνέλαβαν μέλη του DiEM25 και του MERA25 στη Γερμανία

Ξεκινούν προγράμματα προληπτικού ελέγχου για 3 μορφές καρκίνου και καρδιαγγειακά νοσήματα

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα