ΑΘΗΝΑ
08:30
|
19.04.2024
"Ρώτησα τη μητέρα μου αν ήθελε να μετακομίσουμε και μου είπε όχι!" δήλωσε ο Greek Freek επιβεβαιώνοντας τον θρύλο της "Ελληνίδας μάνας".
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Μπορεί ο Γιάννης Αντετοκούνμπο να υπέγραψε νέο συμβόλαιο…ζωής με τους Μιλγουόκι Μπακς, την απόφαση όμως για την παραμονή του στο Μιλγουόκι έως το 2025 την πήρε αφότου ρώτησε τη μαμά του.

“Ρώτησα τη μητέρα μου αν ήθελε να μετακομίσουμε και μου είπε όχι!” δήλωσε ο σούπερ σταρ στους δημοσιογράφους αμέσως μετά την προπόνησή του, επιβεβαιώνοντας τον θρύλο της “Ελληνίδας μάνας”.

“Νομίζω πως όλοι όσοι βρίσκονται σε αυτόν τον οργανισμό έχουμε τον ίδιο στόχο, να δουλέψουμε για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Το ένιωσα αυτό τα τελευταία δύο χρόνια, ήμασταν πραγματικά ανταγωνιστικοί και παλέψαμε γι’ αυτό, ανυπομονώ να δω τι θα γίνει στη συνέχεια” συμπλήρωσε, εμφανώς χαρούμενος για το νέο συμβόλαιό του, ύψους 228,2 εκατομμυρίων δολαρίων.

“Γιόρτασα το νέο συμβόλαιο αγοράζοντας παιχνίδια και ρούχα για τον γιο μου, πριν πάω στο σπίτι για να κοιμηθώ και ξυπνήσω για να έρθω στην προπόνηση. Όλο αυτό μου προκάλεσε πονοκέφαλο όλο το καλοκαίρι, αν και ήξερα τι ήθελα”, συνέχισε.

“Ελπίζω η υπογραφή μου να βοηθήσει ώστε να γίνει πιο ελκυστικό το Μιλγουόκι για τους μελλοντικούς free agents. Εχουμε έναν σπουδαίο χειμώνα εδώ! Στο τέλος της ημέρας, ελπίζω όποιος έρθει, να έρθει επειδή έχουμε έναν σπουδαίο οργανισμό, αν κι εγώ δεν θα προσπαθήσω να πείσω κανέναν. Αυτή είναι δουλειά του front office, είναι κάτι που θα συνεχίσουν να κάνουν καθώς έχουν ήδη κάνει σπουδαία δουλειά τα τελευταία δύο χρόνια” διευκρίνισε ο  Greek Freak.

“Η πρώτη φανέλα που είδα με το όνομά μου ήταν στα 18 μου στο Μιλγουόκι. Είναι κάτι που σου μένει. Και επειδή το έχω δει, δεν θα ήθελα να δω παιδιά να καίνε την φανέλα μου! Είναι ωραίο να συνεχίζουν να με βλέπουν να παίζω εδώ”, είπε, δείχνοντας τον Λεμπρόν Τζέιμς και τους φίλους του Κλίβελαντ, όταν ο “βασιλιάς” είχε εγκαταλείψει τους Καβαλίερς για τους Χιτ.

” Όσο για το μέλλον της οικογένειάς μου; Ελπίζω τα εγγόνια μου να μου χτίσουν ένα άγαλμα κι ο πατέρας μου να είναι περήφανος για όσα έχουμε καταφέρει” κατέληξε ο Γιάννης.

Σημειώνεται ότι στο Μιλγουόκι, μετά την επίσημη ανακοίνωση της συμφωνίας του Γιάννη, φώτισαν μια γέφυρα με τα χρώματα της Ελλάδας πανηγυρίζοντας την παραμονή του στους Μπακς.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ο καιρός σήμερα: Βροχές και καταιγίδες ξανά

Πώς τοποθετείται στα διεθνή θέματα η «Εναλλακτική για τη Γερμανία»

Το WFP έστειλε στη Γάζα κονσέρβες με… σκουλήκια

Βρέθηκε η 16χρονη Χριστίνα που είχε χαθεί στη Θεσσαλονίκη

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα