ΑΘΗΝΑ
16:32
|
26.04.2024
Ο Ισπανός πρωθυπουργός συνάντησε την Δευτέρα τον Εμανουέλ Μακρόν που διαγνώστηκε θετικός στον κορονοϊό.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

O Ισπανός πρωθυπουργός Πέδρο Σάντσεθ θα μπει σε καραντίντα μέχρι τις 14 Δεκεμβρίου, ενημέρωσε πριν λίγο το γραφείο του, καθώς είχε έρθει σε επαφή με τον Γάλλο πρόεδρο Εμανουέλ Μακρόν ο οποίος σήμερα διαγνώστηκε θετικός στον κορονοϊό.

Ο Ισπανός πρωθυπουργός αναβάλλει όλες τις δημόσιες εμφανίσεις του και θα απομονωθεί έως την παραμονή των Χριστουγέννων.

“Μετά την ανακοίνωση του Μεγάρου Ελιζέ πως ο Γάλλος Πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν διαγνώστηκε θετικός στην COVID-19, o επικεφαλής της κυβέρνησης, Πέδρο Σάντσεθ, αναβάλλει όλες τις επικείμενες συναντήσεις που είχε προγραμματίσει, όπως ορίζουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα”, αναφέρει το γραφείο του Σάντσεθ.

“…Σήμερα έμαθα ότι πρόεδρος Μακρόν διαγνώσθηκε θετικός και ακολουθώντας τα πρωτόκολλα αναστέλλω κάθε δραστηριότητά μου και θα παραμείνω σε καραντίνα έως τις 24 Δεκεμβρίου” αναφέρει ο Σάντσεθ σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαρισμό στο Twitter.

Οι Μακρόν και Σάντσεθ συναντήθηκαν την Δευτέρα στο Παρίσι στο πλαίσιο της 60ης επετείου του Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης. Ο Γάλλος πρόεδρος υποδέχτηκε τον Ισπανό ομόλογό του στο Ελιζέ. Και οι δύο ηγέτες φορούσαν μάσκα και δεν αντάλλαξαν χειραψίες.

Σημειώνεται ότι και ο Γάλλος πρόεδρος θα απομονωθεί για 7 μέρες, αλλά θα συνεχίσει να εργάζεται, όπως διευκρινίζεται στην ανακοίνωση του Ελιζέ.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Άπρακτοι επέστρεψαν από το Ισραήλ οι Αιγύπτιοι διαπραγματευτές…

Τέμπη: Προανακριτική για το μπάζωμα θα ζητήσει ο ΣΥΡΙΖΑ

Παραδόθηκε το πόρισμα του υπ. Εσωτερικών για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων αποδήμων

Ουκρανία: Σύλληψη και προφυλάκιση Μητροπολίτη για συνεργασία με τις Ρωσικές αρχές

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα