ΑΘΗΝΑ
06:34
|
24.04.2024
Πρόκειται για 6 Ελληνες εφήβους και έναν αλβανικής καταγωγής οι οποίοι έχουν συλληφθεί και κατηγορούνται για βιασμό κατά συναυτουργία.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Το μεσημέρι της Τετάρτης (16/12), σε εγκαταλελειμμένο κτήριο που λειτουργούσε παλαιότερα ως σχολείο, στην Περαία της Θεσσαλονίκης, ομάδα επτά ανηλίκων αγοριών ηλικίας από 13 έως 16 ετών, ασέλγησε βίαια σε 14χρονη μαθήτρια της Γ’ Γυμνασίου.

Πρόκειται για έξι Ελληνες εφήβους και έναν αλβανικής καταγωγής οι οποίοι έχουν συλληφθεί και κατηγορούνται για βιασμό κατά συναυτουργία, προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας κατά συναυτουργία και γενετήσια πράξη με πρόσωπο κάτω των 15 ετών.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, η 14χρονη είχε φιλική σχέση με έναν συνομίλικό της από τους δράστες, ο οποίος φέρεται να την προσκάλεσε στο εγκαταλελειμμένο κτήριο όπου υπήρχαν και άλλοι έφηβοι, εκτός από την ομάδα των δραστών. Ωστόσο, φαίνεται ότι στη συνέχεια οι περισσότεροι έφηβοι αποχώρησαν αφήνοντας την κοπέλα με τους δράστες. Οι νεαροί ανήλικοι ξεκίνησαν να εκφοβίζουν την 14χρονη και στη συνέχεια με τη χρήση βίας προχώρησαν επανειλημμένα σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της.

Σοκαρισμένη και έντρομη η 14χρονη εκμυστηρεύθηκε λίγο αργότερα την φριχτή περιπέτειά της σε μία φίλη της, η οποία την παρακίνησε να μιλήσει στους γονείς της.

Το απόγευμα της 17ης Δεκεμβρίου η 14χρονη με τη μητέρα της κατήγγειλαν την εγκληματική ενέργεια στο Τμήμα Ασφαλείας Θερμαϊκού, οπότε και συνελλήφθησαν οι επτά νεαροί.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι ανήλικοι οδηγήθηκαν ενώπιον της εισαγγελέως ποινικής δίωξης, που τους απήγγειλε κατηγορία για κακούργημα και παραπέμφθηκαν να απολογηθούν στον ανακριτή, από τον οποίο ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία για τη Δευτέρα.

Οι ανήλικοι δράστες παραμένουν σε καθεστώς κράτησης.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Νέο πρόβλημα με αεροσκάφος της Boeing στο Γιοχάνεσμπουργκ

Κυκλοφορικές ρυθμίσεις Πέμπτη και Παρασκευή λόγω Ολυμπιακής Φλόγας

Βράζουν τα πανεπιστήμια των ΗΠΑ από οργή για τη σφαγή των Παλαιστινίων στη Γάζα

Πιέσεις ΟΗΕ και Συμβουλίου της Ευρώπης στο Λονδίνο για τις απελάσεις στη Ρουάντα

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα