ΑΘΗΝΑ
02:55
|
19.04.2024
Μία εβδομάδα μετά τη Σύνοδο Κορυφής όπου ίσως να μολύνθηκε ο Μακρόν.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

“Σήμερα είμαι ένας από εσάς”, έγραψε στον λογαριασμό του στο Facebook ο πρωθυπουργός της Σλοβακίας, Ίγκορ Μάτοβιτς, ανακοινώνοντας ότι διαγνώστηκε θετικός στη νόσο Covid-19, μία εβδομάδα μετά τη Σύνοδο Κορυφής του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στις Βρυξέλλες.

Σε αυτήν τη Σύνοδο Κορυφής ενδέχεται να μολύνθηκε από τον νέο ιό ο πρόεδρος της Γαλλίας, Εμανουέλ Μακρόν, ο οποίος έχει τεθεί σε αυτοαπομόνωση.

Ο Ίγκορ Μάτοβιτς πρόσθεσε: “εδώ και εννέα μήνες δίνω μια μάχη εναντίον των ατόμων που μετρούν την πανδημία βάσει των πόσων μπαρ έχουν κλείσει ή που παρακινούν τον κόσμο εναντίον των περιοριστικών μέτρων και της κυβέρνησης. Τώρα όλα δείχνουν ότι οι φετινές διακοπές θα είναι πολύ διαφορετικές”.

Στο μεταξύ, ο 42χρονος Μακρόν είναι εμπύρετος, έχει βήχα, αίσθημα κόπωσης και στο πλευρό του βρίσκεται ένας στρατιωτικός ιατρός σύμφωνα με αναφορές στα γαλλικά μέσα ενημέρωσης. Συγκεκριμένα η εφημερίδα “Λε Παριζιέν” (Le Parisien) επισημαίνει ότι ο επικεφαλής της ιατρικής ομάδας του Ελιζέ Ζαν-Κριστόφ Περοσόν είναι στην καραντίνα μαζί με τον Μακρόν, ενώ η πρώτη κυρία της Γαλλίας, Μπριζίτ Μακρόν, βρίσκεται σε αυτοαπομόνωση σε άλλη τοποθεσία στο Παρίσι. Το τεστ της Μπριζίτ Μακρόν βγήκε αρνητικό.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Νεκρός σε δυστύχημα ο επιτελάρχης του στρατού της Κένυας

Σύλληψη Πολωνού για σχέδιο δολοφονίας του Ζελένσκι

Σε λάθος κατεύθυνση η χώρα λέει το 68% των Ελλήνων, αλλά το 32,3% ψηφίζει… ΝΔ

ΣΥΡΙΖΑ: Να αντιδράσει άμεσα η κυβέρνηση στις τουρκικές προκλήσεις

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα