ΑΘΗΝΑ
18:27
|
19.04.2024
Μια μεγάλη περιπέτεια έζησε μια οικογένεια από τον Βόλο, που έμεινε χωρίς ρεύμα γιατί η ΔΕΗ αποφάσισε να το κόψει για οφειλές του …2014.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Μια μεγάλη περιπέτεια έζησε μια οικογένεια από τον Βόλο, που έμεινε χωρίς ρεύμα γιατί η ΔΕΗ αποφάσισε να το κόψει για οφειλές του …2014.

Σύμφωνα με τον ενημερωτικό ιστότοπο e-thessalia.gr η οικογένεια πέρασε χωρίς ρεύμα ένα 48ωρο, γιατί το αίτημα επανασύνδεσης με εξόφληση του λογαριασμού δεν προωθήθηκε στον ΔΕΔΔΗΕ και χθες κατατέθηκε στη διοίκηση καταγγελία εις βάρος της υπαλλήλου.

Η οικογένεια προχθές έμεινε χωρίς ρεύμα και έσπευσε να ενημερωθεί για ποιον λόγο συνέβη αυτό. Τα γραφεία του παρόχου -η οικογένεια αποφάσισε το 2014 να αλλάξει πάροχο ρεύματος-τη διαβεβαιώνουν πως δεν έχει ανεξόφλητο λογαριασμό και της ζητούν να επικοινωνήσει με τη ΔΕΗ. Σημειώνεται ότι για την αλλαγή του παρόχου ακολουθείται η μέθοδος εξόφλησης των λογαριασμών προς τη ΔΕΗ.

Η ΔΕΗ, σύμφωνα με την καταγγελία, ενημερώνει πως υπάρχει ανεξόφλητος λογαριασμός ρεύματος 240 ευρώ από το 2014 και σε ερώτηση για ποιον λόγο δεν υπήρξε ενημέρωση για τη διακοπή η ιδιοκτήτρια του διαμερίσματος δεν έλαβε καμία απάντηση. Η ίδια εξόφλησε άμεσα τον λογαριασμό και της γνωστοποιήθηκε πως το ίδιο πρόβλημα αντιμετώπισαν ακόμη έξι οικογένειες, την προχθεσινή ημέρα.

Η ιδιοκτήτρια του διαμερίσματος ζητεί άμεση αποκατάσταση του ρεύματος και τη διαβεβαιώνουν πως θα γίνει επανασύνδεση μέσα στο μεσημέρι της ίδια ημέρας από εργολαβικό συνεργείο. Η περιπέτεια της οικογένειας τελείωσε τελικά χθες το μεσημέρι μετά από αλλεπάλληλα τηλεφωνήματα της καταγγέλουσας η οποία υπέβαλε καταγγελία διαμαρτυρόμενη για την έλλειψη ενημέρωσης, την αργοπορία της επανασύνδεσης και την υπερβολική χρονική καθυστέρηση της χρέωσης την οποία και αμφισβητεί.

Πηγές: e-thessalia.gr

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Η Tesla ανακαλεί τα Cybertrucks για λόγους ασφαλείας

Νέος γύρος κυρώσεων από ΗΠΑ σε Εβραίους εξτρεμιστές εποίκους

Τέμπη: Απορρίφθηκε η προσφυγή Αγοραστού- Θα απολογηθεί στον εφέτη ανακριτή

Κακοκαιρία: Μήνυμα του 112 για ισχυρές καταιγίδες σε αρκετές περιοχές

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα