ΑΘΗΝΑ
07:11
|
24.04.2024
Η Warner Bros θα χρειαστεί να καταβάλει 25 χιλ. ευρώ ως αποζημίωση σε έναν άντρα από τη Βαλένθια της Ισπανίας για δυσφήμιση.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Η Warner Bros θα χρειαστεί να καταβάλει 25 χιλ. ευρώ ως αποζημίωση σε έναν άντρα από τη Βαλένθια της Ισπανίας για δυσφήμιση.

Η φωτογραφία του άντρα εμφανίστηκε ανάμεσα σε άλλες ασπρόμαυρες φωτογραφίες για μόνο ένα δευτερόλεπτο κατά τη διάρκεια της ταινίας του 2016 «The Accountant» (Ο Λογιστής) με πρωταγωνιστή τον Μπεν Άφλεκ.

Οι φωτογραφίες, σύμφωνα με την υπόθεση, ανήκαν σε «πιθανούς συνεργάτες της οικογένειας Γκαμπίνο», μιας από τις γνωστότερες μαφιόζικες οικογένειες της Νέας Υόρκης.

Βέβαια, ο άντρας από την Ισπανία δεν είχε καμία σχέση με τη μαφία. Η εταιρεία παραγωγής είχε βρει τη φωτογραφία του από τις λίστες του FBI σε ένταλμα του 2004 για μια υπόθεση απάτης με υπολογιστές.

Το συγκεκριμένο αστυνομικό-γκανγκστερικό θρίλερ της Warner Bros συγκέντρωσε 144 εκατ. δολάρια παγκοσμίως. Τώρα, η εταιρεία παραγωγής καλείται να πληρώσει αποζημίωση ύψους 25 χιλ. ευρώ.

Από την πλευρά της, η Warner Bros ανέφερε ότι η εικόνα δεν είχε σχέση με την ταινία και πως η φήμη του μηνυτή δεν επλήγη.

Πηγές: CNN Greece, The Guardian

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Το μεγάλο «Όχι» του 2004: Η δεύτερη επανάσταση των Κυπρίων

Νέο πρόβλημα με αεροσκάφος της Boeing στο Γιοχάνεσμπουργκ

Κυκλοφορικές ρυθμίσεις Πέμπτη και Παρασκευή λόγω Ολυμπιακής Φλόγας

Βράζουν τα πανεπιστήμια των ΗΠΑ από οργή για τη σφαγή των Παλαιστινίων στη Γάζα

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα