ΑΘΗΝΑ
06:09
|
27.04.2024
Το "Κοσμοδρόμιο" σε συνεργασία με την Ελληνική Επιτροπή Αλληλεγγύης "Είμαστε όλοι Βενεζουέλα" και άλλες ιστοσελίδες, διοργανώνει την διαδικτυακή εκδήλωση "Η Βενεζουέλα μετά τις εκλογές".
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Το Κοσμοδρόμιο, σε συνεργασία με τις ιστοσελίδες, info-warKommonPrensa RebeldeGuernicaEu και με την υποστήριξη της Ελληνικής Επιτροπής Αλληλεγγύης “Είμαστε όλοι Βενεζουέλα” και του Δικτύου Bloggers La Red Solidaria Griega, διοργανώνει διαδικτυακή σήμερα εκδήλωση την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου στις 19:30, με θέμα: “Η Βενεζουέλα μετά τις εκλογές“.

Το link της εκδήλωσης στο YouTube είναι το παρακάτω: https://www.youtube.com/watch?v=DCVV7Cw5pm0

Θα μιλήσουν ο καθηγητής θεωρίας κράτους και δικαίου στο Πάντειο Πανεπιστήµιο, Δημήτρης Καλτσώνης, ο πρώην Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας και βουλευτής Κώστας Ήσυχος και ο δημοσιογράφος Άρης Χατζηστεφάνου.

Παρέμβαση θα γίνει από τον Ντάνι Σω, καθηγητή του City University της Νέας Υόρκης, αναλυτή Διεθνών Σχέσεων για το RT International και το Telesur και ερευνητή του Συμβουλίου Ημισφαιρικών Σπουδών (COHA), ο οποίος συμμετείχε και ως διεθνής παρατηρητής στις πρόσφατες εκλογές στην Βενεζουέλα.

Χαιρετισμό θα απευθύνει ο Παναγιώτης Παπαδομανωλάκης, μέλος της Ελληνικής Επιτροπής Αλληλεγγύης “Είμαστε Όλοι Βενεζουέλα”.

Τη συζήτηση θα συντονίζει ο δημοσιογράφος Μιχάλης Παναγιωτάκης.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Μέρες Καριέρας αύριο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Κληρώθηκαν οι δικαιούχοι του προγράμματος Τουρισμός για Όλους 2024

Αμερική: Γη της υποκρισίας, της καταστολής και της βίας…

Θα χρειαστούν 14 χρόνια για να απομακρυνθούν τα ερείπια από τη Γάζα…

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα