ΑΘΗΝΑ
01:01
|
24.04.2024
Εργαζόταν πάνω στη δημιουργία εμβολίου για τον covid-19 στη Σκωτία και ήταν διευθυντικό στέλεχος του Ιατρικού Κέντρου Γονιδιώματος στο Βλαδιβοστόκ.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Προβληματισμό προκαλεί στις ρωσικές αστυνομικές αρχές ο ανεξιχνίαστος θάνατος του 45χρονου διακεκριμένου Ρώσου επιστήμονα Αλεξάντερ Καγκάνσκι, που βρέθηκε νεκρός το περασμένο Σάββατο στον αυλόγυρο 16όροφης πολυκατοικίας στην Αγία Πετρούπολη.

Σε ρεπορτάζ της ρωσικής εφημερίδας The Moscow Times αναφέρεται πως η σορός του βρέθηκε φέροντας σοβαρά τραύματα αφενός από μαχαίρι, αφετέρου από πτώση από τον 16ο όροφο.

Συνελήφθη από την αστυνομία ένας ύποπτος, φίλος του επιστήμονα. Ωστόσο, αυτός αρνήθηκε κάθε ανάμιξη με το θάνατο του 45χρονου γιατρού που συνεργαζόταν πάνω στη δημιουργία εμβολίου για τον covid-19 στη Σκωτία και ήταν διευθυντικό στέλεχος του Ιατρικού Κέντρου Γονιδιώματος στο Βλαδιβοστόκ.

Ισχυρίστηκε ότι είχε πάει στην Αγία Πετρούπολη για να επισκεφθεί τον φίλο του, Αλεξάντερ Καγκάνσκι, που ήταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Φέρεται μάλιστα να απέδωσε το τραύμα από μαχαίρι σε αυτοτραυματισμό του θύματος. Υποστήριξε ακόμη ότι ο Καγκάνσκι πήδηξε από το μπαλκόνι του διαμερίσματος όταν προσπάθησε να του πάρει το μαχαίρι από τα χέρια.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Εργαζόμενοι στο Νοσοκομείο Ιωαννίνων μετέτρεψαν απογευματινό χειρουργείο σε πρωινό και δωρεάν

Κορυφώνεται η μεταφορά αφρικανικής σκόνης

EINAΠ: Κινητοποίηση στο νοσοκομείο Γεννηματάς την Τετάρτη

Θεραπεύτηκε από τη Μεσογειακή Αναιμία 39χρονος εκπαιδευτικός στο Παπανικολάου

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα