ΑΘΗΝΑ
18:08
|
25.04.2024
Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη επιβεβαίωσε ότι η αστυνομία θα εισβάλει σε σπίτια τις γιορτές εφόσον υπάρξουν καταγγελίες.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Πιστός στο κυβερνητικό ύφος, αλλά και στο προσωπικό του δόγμα της άγριας καταστολής, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης απείλησε ότι “Αν υπάρξουν καταγγελίες για μεγάλες συγκεντρώσεις σε σπίτια τα Χριστούγεννα, η αστυνομία θα παρέμβει”.

Η συγκεκριμένη δήλωση έγινε στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, κατά τη διάρκεια συνέντευξη στην οποία ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης ήταν κάθετος ότι η αστυνομία θα επιβάλει την εφαρμογή των μέτρων την παραμονή και ανήμερα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Ξεκαθάρισε ότι δεν θα επιτραπεί καμία κινητικότητα σε πλατεία ή αλλά σημεία συγκέντρωσης, ενώ επανέλαβε ότι από τις 22:00 το βράδυ δεν θα κυκλοφορεί κανείς στους δρόμους “με εξαίρεση τα ασθενοφόρα”.

“Δεν θα υπάρχει ψυχή στους δρόμους” είπε χαρακτηριστικά, ενώ μιλώντας νωρίτερα στην τηλεόραση του Open, ο υπουργός σχολίασε ότι “Κανείς δεν έχει λόγο να κυκλοφορεί το βράδυ. Πρέπει να μείνουμε στα σπίτια μας. Αν κάποιος αποφασίσει να κάνει ρεβεγιόν ή συγκέντρωση στα σπίτια, είναι προφανές ότι θα είναι καταστροφή κάτι τέτοιο”.

Ο κ. Χρυσοχοΐδης ήταν πολύ γλαφυρός στις διατυπώσεις του στο Open και ξεστόμισε ατάκες όπως “Όπου υπάρχει συνωστισμός, υπάρχει καταστροφή” και “όποτε υπάρχει γιορτή, είναι μαχαιριά στην υγεία των συμπολιτών μας”. Για κλείσιμο, προειδοποίησε ότι “Το τρίτο κύμα του κορωνοϊού θα είναι ολέθριο. Πρέπει να το αποφύγουμε”.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Οι Financial Times ανακαλύπτουν την ψεύτικη ανάπτυξη στην Ελλάδα

Έκθεση για Τέμπη: Από εύφλεκτο υλικό η έκρηξη-Εξαφάνισαν στοιχεία

Ισπανία: Απόρριψη της υπόθεσης διαφθοράς της συζύγου του πρωθυπουργού Σάντσεθ

Eurostat: Προτελευταία η Ελλάδα στην απασχόληση στη λίστα της Ε.Ε.

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα