ΑΘΗΝΑ
09:33
|
17.05.2024
Ευχές ανάρτησε ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ανήμερα τα Χριστούγεννα.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

«Χρόνια πολλά! Η Γέννηση του Κυρίου να φέρει σε όλους υγεία και δύναμη για να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες της πανδημίας» εύχεται ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ανήμερα τα Χριστούγεννα.

Επίσης, εύχεται χρόνια πολλά στις εορτάζουσες και τους εορτάζοντες.

Ο Ν. Δένδιας συνοδεύει τις χριστουγεννιάτικες ευχές του με την παράθεση στην ανάρτησή φωτογραφίας του πίνακα ζωγραφικής του Δομήνικου Θεοτοκόπουλου «Η Προσκύνηση των Ποιμένων».

Ο ΥΦΕΘΑ Αλκ. Στεφανής σε μονάδες της Αττικής για την ανταλλαγή ευχών με το εν υπηρεσία προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων

 Μονάδες των Ενόπλων Δυνάμεων στην Αττική επισκέφθηκε σήμερα ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής προκειμένου να ανταλλάξει ευχές με τα στελέχη που βρίσκονται σε υπηρεσία σήμερα ανήμερα των Χριστουγέννων.

Συγκεκριμένα επισκέφθηκε τη Διοίκηση Αεροπορίας Ναυτικού (ΔΑΝ), την 180η Μοίρα Κατευθυνόμενων Βλημάτων “HAWK” (180 ΜΚ/Β “HAWK”), το 2ο Αεροπορικό Κέντρο Ελέγχου (ΑΚΕ), το Φυλάκιο Αναμεταδοτών του 487ου Τάγματος Διαβιβάσεων (ΤΔΒ), το Κέντρο Επιχειρήσεων του Αρχηγείου Στόλου (ΑΣ/ΚΕΠΙΧ) και το Στρατηγείο Διοίκησης Ανατολικής Μεσογείου (ΣΔΑΜ).

Ο κ. Στεφανής εξέφρασε την πλήρη ικανοποίηση του για την επιχειρησιακή ετοιμότητα και το υψηλό φρόνημα του στρατιωτικού και πολιτικού προσωπικού.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Πέθανε σε ηλικία 119 ετών η γηραιότερη γυναίκα στην Ελλάδα

Γαλλία: Νεκρός από αστυνομικά πυρά άνδρας που φέρεται να έβαλε φωτιά σε συναγωγή

Μενίδι: Στον εισαγγελέα σήμερα ο γυναικοκτόνος

Διαμαρτυρία αστυνομικών στο Σύνταγμα

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα