ΑΘΗΝΑ
19:31
|
26.04.2024
Τριάντα έξι οδηγοί από τις νταλίκες που είχαν ακινητοποιηθεί στο Ντόβερ της Κομητείας Κεντ βρέθηκαν θετικοί στον Covid-19.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Τριάντα έξι οδηγοί από τις νταλίκες που είχαν ακινητοποιηθεί στο Ντόβερ της Κομητείας Κεντ, μετά την προσωρινή απαγόρευση που είχε επιβάλλει η Γαλλία στις μετακινήσεις οδηγών και επιβατών που σχετίζονταν με τη μεταφορά εμπορευμάτων από τη Βρετανία, βρέθηκαν θετικοί στον Covid-19, σύμφωνα με σημερινή ανάρτηση του Βρετανού υπουργού Μεταφορών Γκραντ Σαπς στο Twitter.

«Ενημέρωση για την κατάσταση με τις νταλίκες στο Κεντ: Έχουν πραγματοποιηθεί 15.526 διαγνωστικά τεστ για τον κορωνοϊό μέχρι τώρα. Μόλις 36 εντοπίστηκαν θετικά, ενώ έχουν επιβεβαιωθεί, αντιστοιχώντας σε ποσοστό 0,23%» έγραψε ο ίδιος στην ανάρτησή του.

Περισσότερες από 4.500 νταλίκες που είχαν μπλοκαριστεί στο Ντόβερ αναχώρησαν από την Τετάρτη μέχρι το βράδυ των Χριστουγέννων από το αγγλικό λιμάνι, χάρη στην επιχείρηση μαζικών τεστ για κορονοϊό, στην οποία συμμετέχουν πάνω από 1.000 στρατιώτες, ανακοίνωσε η Βρετανία.

Πηγές: CNN

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Αθήνα: Διαδήλωση αλληλεγγύης για την Παλαιστίνη

Disiecta Membra #10: Ας μιλήσουμε για κβαντική βαρύτητα

Νίσυρος: Ένταλμα σύλληψης κατά του αρχαιοφύλακα μετά τις καταγγελίες

Δολοφονία στου Ρέντη: Ελεύθεροι οι 7 κατηγορούμενοι

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα