ΑΘΗΝΑ
02:40
|
30.06.2026
Ο δισεκατομμυριούχος επενδυτής Ρον Μπαρκλ, πρώην φίλος της οικογένειας Τζάκσον, αγόρασε πρόσφατα το κτήμα των 11.000 στρεμμάτων, όπως αποκάλυψε ο εκπρόσωπός του σήμερα.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Σε τιμή πολύ χαμηλότερη τιμή από την αρχική πουλήθηκε τελικά το περίφημο Ράντσο Νέβερλαντ του Μάικλ Τζάκσον στην Καλιφόρνια, πάνω από 10 χρόνια μετά τον θάνατο του ποπ σταρ, ο οποίος το είχε εγκαταλείψει αφότου ήρθαν στο φως καταγγελίες ότι κακοποιούσε σεξουαλικά νεαρά αγόρια σε αυτό το σπίτι.

Ο δισεκατομμυριούχος επενδυτής Ρον Μπαρκλ, πρώην φίλος της οικογένειας Τζάκσον, αγόρασε πρόσφατα το κτήμα των 11.000 στρεμμάτων, όπως αποκάλυψε ο εκπρόσωπός του σήμερα.

Η εφημερίδα Wall Street Journal γράφει ότι το Ράντσο Σίκαμορ Βάλεϊ, όπως μετονομάστηκε πριν από μερικά χρόνια, πουλήθηκε έναντι 22 εκατομμυρίων δολαρίων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το 2015 είχε βγει προς πώληση έναντι 100 εκατομμυρίων ενώ δύο χρόνια αργότερα η τιμή έπεσε στα 67 εκατομμύρια, αφού δεν βρέθηκε αγοραστής.

Πηγές: CNN Greece, Wikipedia

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Η Πανσέληνος της Φράουλας στο Σούνιο

Σεισμός 3,6 Ρίχτερ 29 χλμ νοτιοανατολικά της Κάσου

Κατέρρευσαν μπαλκόνια πολυκατοικίας στη Λεμεσό της Κύπρου

Στη φυλακή ο 18χρονος καθ’ ομολογίαν δράστης δολοφονίας 15χρονου στην Καλλιθέα

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα