ΑΘΗΝΑ
14:48
|
20.04.2024
Οι Ισραηλινές Αμυντικές Δυνάμεις βομβάρδισαν πολλαπλές τοποθεσίες της Χαμάς στη Λωρίδα της Γάζας.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Οι Ισραηλινές Αμυντικές Δυνάμεις (IDF) βομβάρδισαν πολλαπλές τοποθεσίες της Χαμάς στη Λωρίδα της Γάζας, λέγοντας ότι τα χτυπήματα πραγματοποιήθηκαν ως αντίποινα για ένα καταιγισμό πυραύλων που εκτοξεύτηκαν από τον παλαιστινιακό θύλακα προς το Ισραήλ την ημέρα των Χριστουγέννων.

Οι στόχοι φέρεται να περιλαμβάνουν μία τοποθεσία κατασκευής πυραύλων, μια στρατιωτική θέση και κάποια υπόγεια υποδομή, ανέφεραν οι IDF σε ένα tweet, προειδοποιώντας ότι «η Χαμάς θα φέρει τις συνέπειες για όλους τους τρόμους που προέρχονται από τη Γάζα».

Σειρήνες αεροπορικής επιδρομής ακούστηκαν στην πόλη του Ασκελόν στο νότιο Ισραήλ αργά την Παρασκευή, αναγκάζοντας τους κατοίκους να διαφύγουν σε καταφύγια. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, το σύστημα άμυνας Iron Dome παρεμπόδισε όλους τους πυραύλους, με βίντεο που κοινοποιήθηκαν στο διαδίκτυο να ισχυρίζονται ότι δείχνουν τα βλήματα να εκτοξεύονται από τη Γάζα και στη συνέχεια να καταρρίπτονται στον αέρα.

Πλάνα που φέρεται να συλλαμβάνουν τα χτυπήματα των IDF κυκλοφόρησαν επίσης στα κοινωνικά μέσα, δείχνοντας μια έντονη έκρηξη να φωτίζει τον νυχτερινό ουρανό.

Πηγή: RT

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Πέθανε ο άνδρας που αυτοπυρπολήθηκε έξω από τη δίκη του Τραμπ στο Μανχάταν

Έκρηξη σε στρατιωτική βάση στο Νότιο Ιράκ

Αύριο Κυριακή η 41η Μαραθώνια Πορεία Ειρήνης

Ζαχάροβα: Σκόπιμη και εν ψυχρώ δολοφονία Ρώσου δημοσιογράφου

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα