ΑΘΗΝΑ
10:26
|
19.01.2021
Ολοκληρώθηκε ο εμβολιασμός της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου και του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ολοκληρώθηκε ο εμβολιασμός της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου και του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

Αμέσως μετά τον εμβολιασμό της, η κ. Σακελλαροπούλου μεταφέρθηκε σε ειδική αίθουσα όπου πρέπει να περιμένουν όσοι λαμβάνουν το εμβόλιο για 15 λεπτά. Στο μήνυμά της προέτρεψε να εμβολιαστούν όσο γίνεται περισσότεροι.

«Αυτά τα Χριστούγεννα το μεγαλύτερο δώρο μας το έκανε η επιστήμη. Όλοι αυτοί που μόχθησαν και ξενύχτησαν για να έρθει το εμβόλιο το συντομότερο. Η ΕΕ απέδειξε ότι είναι και μια κοινότητα αλληλεγγύης», είπε μεταξύ άλλων η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, και πρόσθεσε:

«Τώρα πια δίπλα στην αγωνία μπορεί να φωλιάσει και ένα χαμόγελο αισιοδοξίας. Να εμβολιαστούν όσο γίνεται περισσότεροι για να πάρουμε πίσω τις ζωές μας, να ανακτήσουμε την ελευθερία μας, να ανταμώσουμε και πάλι, να αγκαλιάσουμε τους δικούς μας. Χρόνια πολλά σε όλους».

Παρουσία Σωτήρη Τσιόδρα έκανε το εμβόλιο ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Μετά τον εμβολιασμό του δήλωσε: «Είναι μια σπουδαία μέρα για την Ευρωπαϊκή Ένωση» δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης μετά τον εμβολιασμό του.

«Πιστεύω ότι καθώς ο εμβολιασμός θα προχωρά και θα διαπιστώνουμε ότι το εμβόλιο είναι ασφαλές, όσοι έχουν καχυποψία θα πείθονται πως αυτό είναι το σωστό» πρόσθεσε στη συνέχεια.

Πηγές: ΕΡΤ, CNN Greece

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Οξυγόνο στη Βραζιλία με εντολή Νικολάς Μαδούρο

Λιγότερες εμβολιαστικές δόσεις παρέλαβε τη Δευτέρα η Ελλάδα σε σχέση με τον αναμενόμενο αριθμό

Μ. Θεοδωρίδου: «Το εμβόλιο του κορονοϊού δεν προκαλεί νόσο»

Πιθανό ένα σχέδιο για βαρέα ένσημα σε υγειονομικούς

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα