ΑΘΗΝΑ
00:11
|
25.01.2021
Σύμφωνα με τον προγραμματισμό η νοσηλεύτρια ΜΕΘ στον «Ευαγγελισμό», κ. Ευσταθία Καμπισιούλη, ήταν ο πρώτος άνθρωπος στον οποίο χορηγήθηκε το εμβόλιο των Pfizer-BioNTech.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ολοκληρώθηκε ο πρώτος εμβολιασμός κατά του κορονοϊού στην Ελλάδα. Σύμφωνα με τον προγραμματισμό η κ. Ευσταθία Καμπισιούλη νοσηλεύτρια ΜΕΘ στο «Ευαγγελισμό» ήταν ο πρώτος άνθρωπος στον οποίο χορηγήθηκε το εμβόλιο των Pfizer-BioNTech. Ακολούθησε ο Μιχάλης Γιοβανίδης, φιλοξενούμενος σε Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων.

Λίγο πριν κάνει το εμβόλιο κατά του κορονοϊού η νοσηλεύτρια είχε μία μικρή στιχομυθία με τους δημοσιογράφους στο σημείο.

Όταν εκείνοι της είπαν: «Σας ζηλεύουμε» εκείνη τους απάντησε: «Νομίζω ότι είναι πολλοί αυτοί που με ζηλεύουν σήμερα, που θα ήθελαν να είναι στη θέση μου».

Οι εμβολισμοί σήμερα θα γίνουν σε πέντε νοσοκομεία αναφοράς στην Αττική: Ευαγγελισμός, Σωτηρία, Αττικό, Θριάσιο και Ασκληπιείο, ενώ τη Δευτέρα οι δόσεις του εμβολίου θα μεταφερθούν στο: Πανεπιστημιακό της Λάρισας, στο ΑΧΕΠΑ, στο Πανεπιστημιακό Ιωαννίνων και στην Πάτρα. 

Πηγές: Sputnik

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Πιθανό το νέο λοκντάουν στη Γαλλία

Συζήτηση Μεξικό – Ρωσίας για το Sputnik-V

Το Ισραήλ απαγορεύει τις διεθνείς πτήσεις για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού

Πρόγραμμα του πρωθυπουργού τη Δευτέρα 25 Ιανουαρίου

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα