ΑΘΗΝΑ
22:52
|
24.01.2021
Η ελληνική αστυνομία επέβαλε 1000 περίπου πρόστιμα για παραβιάσεις των μέτρων κυκλοφορίας τη δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Μετά τις ανακοινώσεις για την επιβολή περισσότερων από 1000 προστίμων για παραβιάσεις των μέτρων κυκλοφορίας τα Χριστούγεννα, η ελληνική αστυνομία ανακοίνωσε άλλα τόσα περίπου πρόστιμα και για τη δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων (Σάββατο 26/12).

Συγκεκριμένα, το Σάββατο πραγματοποιήθηκαν 62.198 έλεγχοι σε όλη την Ελλάδα και βεβαιώθηκαν 1.237 παραβάσεις. Από αυτές, οι 978 αφορούσαν τους περιορισμούς για τις μετακινήσεις και επιβλήθηκαν ισάριθμα πρόστιμα των 300 ευρώ.  

Επιπλέον, η αστυνομία επέβαλε ένα ακόμη πρόστιμο 3.000 ευρώ, για διοργάνωση εκδήλωσης σε ιδιωτικό χώρο, στη Χαλκιδική, ενώ συνολικά βεβαιώθηκαν 12 παραβάσεις και έγιναν 5 συλλήψεις σχετικά με τους κανόνες για τη λειτουργία καταστημάτων και επιχειρήσεων.  

Πιο αναλυτικά, στην Αττική επιβλήθηκε πρόστιμο 5.000 ευρώ σε ιδιοκτήτρια καφενείου, η οποία συνελήφθη. Το ίδιο πρόστιμο επιβλήθηκε σε ιδιοκτήτη καφενείου -ο οποίος επίσης συνελήφθη- και πρόστιμο 3.000 ευρώ επιβλήθηκε στον υπεύθυνο του καταστήματος.  

Στη Στερεά Ελλάδα επιβλήθηκαν πρόστιμα 5.000 σε τρεις πολίτες, από τους οποίους ο ένας συνελήφθη για παραβίαση καραντίνας. Σε δύο καφέ μπαρ επιβλήθηκαν πρόστιμα 3.000 ευρώ και 15νθήμερη αναστολή λειτουργίας, ενώ συνελήφθησαν οι ιδιοκτήτες.  

Στην Πελοπόννησο σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ατόμου, στο οποίο επιβλήθηκε πρόστιμο 5.000 ευρώ, για παραβίαση καραντίνας. Επίσης, πρόστιμο 3.000 ευρώ και 15νθήμερη αναστολή λειτουργίας επιβλήθηκε σε καφετέρια στην Ήπειρο και πρόστιμο 5.000 ευρώ σε αντίστοιχο κατάστημα στα Δωδεκάνησα.  

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Πιθανό το νέο λοκντάουν στη Γαλλία

Συζήτηση Μεξικό – Ρωσίας για το Sputnik-V

Το Ισραήλ απαγορεύει τις διεθνείς πτήσεις για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού

Με κορονοϊό ο γιος του Αλέξη Τσίπρα

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα