ΑΘΗΝΑ
11:48
|
24.04.2024
Αίσθηση προκαλεί στους κύκλους νεαρών μουσικόφιλων σε Ισραήλ και Παλαιστίνη η σύλληψη της Παλαιστίνιας γνωστής DJ Τέκνο μουσικής, Σάμα.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Αίσθηση προκαλεί στους κύκλους νεαρών μουσικόφιλων σε Ισραήλ και Παλαιστίνη η σύλληψη της Παλαιστίνιας γνωστής DJ Τέκνο μουσικής, Σάμα, (γνωστή ως DJ Sama Abdulhadi, ή DJ Sama) από την παλαιστινιακή αστυνομία επειδή το Σάββατο το βράδυ έκανεΧριστουγεννιάτικο πάρτι σε τέμενος που βρίσκεται στο χώρο Νάμπι Μούσα κοντά στην Ιεριχώ της κατεχόμενης Δυτικής Όχθης, όπου θεωρείται πως έχει θαφτεί ο Μωυσής.

Στο πάρτυ συμμετείχαν εκατοντάδες νεαροί Παλαιστίνιοι από την Ανατολική Ιερουσαλήμ, τη Ραμάλα και τη Βηθλεέμ, έχοντας πρόσβαση σε άφθονες ποσότητες αλκοόλ.

Δεν έλειψαν πάντως και οι επικρίσεις συντηρητικών ισλαμιστών σε Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης έναντι της Παλαιστινιακής Αρχής επειδή ενέκρινε το χριστουγεννιάτικο πάρτι των νεαρών.

Το βασικό τους επιχείρημα ήταν ότι τέτοιες εκδηλώσεις σε χώρους θρησκευτικού ενδιαφέροντος μπορεί να δώσουν επιπρόσθετα προσχήματα στις ισραηλινές κατοχικές αρχές να αναλάβουν δράση ή να ενθαρρύνουν παρόμοιες μουσικές εκδηλώσεις επικαλούμενες την ελευθερία της έκφρασης.

https://pbs.twimg.com/media/EqSHp9vXAAILEfI?format=jpg&name=900x900

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Θέμα στα διεθνή ΜΜΕ η «πορτοκαλί» Ελλάδα: Η σκόνη της Σαχάρας κατάπιε την Αθήνα

Ξεκινά το εορταστικό ωράριο των καταστημάτων – Ανοιχτά τα μαγαζιά την Κυριακή

Πέλλα: 15χρονος έσβησε τσιγάρο στο μάγουλο συμμαθητή του

Φλέσσα: Τα παιδιά στα Τέμπη τα σκοτώσαμε όλοι και όλες μαζί

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα