ΑΘΗΝΑ
13:32
|
24.04.2024
Ο Υπουργός είπε ότι αν αυξηθούν τα κρούσματα λόγω κακών συμπεριφορών δεν “θα κάνουμε εμβόλια”.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Σκληρός στο μήνυμά του λίγα 24ωρα πριν από το τέλος του 2020 ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης. “Δέκα το βράδυ δεν θα κυκλοφορεί κανείς στους δρόμους. Δέκα το βράδυ η πόλη πρέπει να είναι νεκρή για να μπορέσουμε να διασφαλίσουμε ότι οι επόμενες μέρες θα είναι μέρες που θα μπορούμε να μην πάρουμε και άλλα μέτρα ούτως ώστε να κλείσουμε την ζωή των ανθρώπων” είπε χαρακτηριστικά, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ.

“Αν σε 15 ημέρες λόγω κακών συμπεριφορών έχουμε αυξήσει τα κρούσματα τότε δεν θα κάνουμε εμβόλια, θα κλαίμε έξω από τις ΜΕΘ”, πρόσθεσε ο κ. Χρυσοχοΐδης και υπογράμμισε ότι οι έλεγχοι της Αστυνομίας θα είναι καθολικοί την παραμονή και ανήμερα της Πρωτοχρονιάς. Υποστήριξε ότι θα πρέπει να γιορτάσουμε οικογενειακά και μόνοι μας.

Εξέφρασε τον προβληματισμό του για την επιδημιολογική εικόνα της Αττικής, λέγοντας ότι τα κρούσματα αυξήθηκαν στο Λεκανοπέδιο, ενώ σημείωσε πως η περιοχή παρακολουθείται από την κυβέρνηση και τους λοιμωξιολόγους για να μην ξεφύγει η κατάσταση. “Είναι στην κόψη του ξυραφιού”, όπως είπε χαρακτηριστικά.

Επιπλέον σημείωσε πως με ή χωρίς καταγγελία αν υπάρχει πληροφορία ότι κάπου γίνεται πάρτι που υπερβαίνει το όριο των ατόμων το οποίο επιτρέπεται από την νομοθεσία ή υπάρχει προκλητική συμπεριφορά κάποιων είναι προφανές ότι η αστυνομία δικαιούται σε συνεργασία με τον εισαγγελέα να συλλάβει και να καταλογίσει σε αυτούς που παρανομούν αυτά που πρέπει σύμφωνα με τον νόμο. “Ένα πράγμα που φοβάμαι είναι ότι μια μικρή μειοψηφία μπορεί να κάνει κακό σε πολλούς” επανέλαβε όπως κι άλλες φορές.




Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Στην Κίνα ο Μπλίνκεν- Πιθανή μια συνάντηση με τον Σι Τζινπίνγκ

Άλογα του Ιππικού «δραπέτευσαν»-Πανικός και τραυματίες στο κέντρο του Λονδίνου

Το σινικό κίνημα των κακοντυμένων εργαζομένων

ΜέΡΑ25: Ο ξεσηκωμός στα πανεπιστήμια των ΗΠΑ δείχνει τον δρόμο

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα