ΑΘΗΝΑ
12:21
|
07.06.2026
Ο Υπουργός Οικονομικών του Οντάριο καλείται σε παραίτηση μετά την αποκάλυψη του ταξιδιού του στην Καραϊβική
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ο Υπουργός Οικονομικών του Οντάριο, Ροντ Φίλιπς, κλήθηκε σε παραίτηση αφού αποκαλύφθηκε ότι ταξίδεψε στην Καραϊβική παραβιάζοντας τα περιοριστικά μέτρα.

Το σκάνδαλο έγινε πρωτοσέλιδο στα εθνικά μέσα ενημέρωσης του Καναδά, με τον Πρωθυπουργό του Οντάριο, Ντάγκ Φορντ, να δηλώνει απογοητευμένος από τις ενέργειες του υπουργού σε μια εποχή που έχουν ζητηθεί θυσίες από όλους.

Με μία σειρά tweet, όπου απεικονιζόταν σε συναντήσεις με τοπικούς επιχειρηματίες, ο Φίλιπς προσπάθησε να δείξει ότι βρίσκεται στη χώρα. Ωστόσο, σε όλες τις αναρτήσεις φορούσε τα ίδια ρούχα, ενώ με την ίδια αμφίεση παρουσιάστηκε και στο μήνυμα της παραμονής των Χριστουγέννων, επαινώντας τις θυσίες του λαού. 

Ο Φίλιπς εντάσσεται στη μεγάλη λίστα πολιτικών της Βόρειας Αμερικής και της Βρετανίας που παραβίασαν τα περιοριστικά μέτρα που οι ίδιοι επέβαλλαν.

Πηγή: RT

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Σεισμική δόνηση πριν λίγο στην Εύβοια – Έγινε αισθητή στην Αττική

Ο στρατός της Νιγηρίας διέσωσε 360 ομήρους στην πολιτεία Μπόρνο

Σύλληψη 37χρονου στην Κρήτη που κατηγορείται για συμμετοχή στη Χαμάς (upd)

Επίθεση με πυροβόλο όπλο στο κεντρικό Ισραήλ – Ένας νεκρός, τουλάχιστον 5 τραυματίες

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα