ΑΘΗΝΑ
03:04
|
20.04.2024
Η νέα παράταση της καραντίνας που ανακοινώθηκε από τον Ν. Χαρδαλιά θεωρείται αδικαιολόγητη από την πλειοψηφία των επαγγελματιών.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Eπαγγελματίες, έμποροι, ιδιοκτήτες και οδηγοί ταξί και τοπικοί σύλλογοι της Κοζάνης σχεδιάζουν μεγάλη αυτοκινητοπομπή για τη Δευτέρα 4/1/21 διαμαρτυρόμενοι για τις ολέθριες συνέπειες του lockdown.

Όπως ανέφερε στο δελτίο ειδήσεων του Top Channel ο πρόεδρος του Συλλόγου “Ερμής” Γιάννης Μπασίνας “η αυτοκινητοπομπή των επαγγελματιών θα κινηθεί αρχικά στην Περιφέρεια (ΖΕΠ) και στη συνέχεια στην πόλη της Κοζάνης”.

Η διαμαρτυρία έρχεται μετά τη νέα παράταση της ολικής καραντίνας μέχρι της 6 Ιανουαρίου σε Κοζάνη, Εορδαία και Βόιο, που ανακοινώθηκε την Τρίτη από τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας Νίκο Χαρδαλιά και η οποία θεωρείται αδικαιολόγητη από τη συντριπτική πλειοψηφία των επαγγελματιών της περιοχής που έχουν γονατίσει από τα περιοριστικά μέτρα καθώς βρίσκονται σε λοκντάουν από τις 16 Οκτωβρίου!

Τα μέτρα που ισχύουν έως τις 6 Ιανουαρίου είναι τα εξής:

-Απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 18:00- 05:00 ( 6 το απόγευμα έως τις 5 το πρωί) εξαιρουμένων των εργαζομένων, οι οποίοι θα μπορούν να μετακινούνται από την οικία τους και προς την εργασία τους και αντιστρόφως με αποκλειστική άδεια του εργοδότη τους.

– Aναστολή λειτουργίας του λιανεμπορίου ακόμα και με τη μέθοδο του click away, των κομμωτηρίων, των καταστημάτων περιποίησης νυχιών, των βιβλιοπωλείων και όλων των επιχειρήσεων.

– Αναστολή πάσης φύσεως εκκλησιαστικών τελετών κάθε δόγματος εξαιρουμένων των εξόδιων ακολουθιών με παρουσία μόνο στενών συγγενών που δεν θα ξεπερνούν τα 10 άτομα καθώς και η αναστολή ελεύθερης πρόσβασης σε ναούς για ατομική προσευχή και η τέλεση όλων των εκκλησιαστικών λειτουργιών μόνο με παρουσία κληρικών.

– Μαζική εφαρμογή ελέγχων στον πληθυσμό των εν λόγω περιοχών με χρήση ταχέων αντιγονικών δοκιμασιών ( rapid test) και με καθετοποιημένη σε βάθος ιχνηλάτηση των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων και των στενών επαφών αυτών.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Άδεια για την ιδιωτική σχολή ιατρικής στην Αθήνα από την Επιτροπή Ανταγωνισμού

Δύο χρόνια με αναστολή σε κατηγορούμενο για τη φωτιά στο Μάτι

Νεαρός αυτοπυρπολύθηκε έξω από το δικαστήριο που δικάζει τον Τραμπ

Εργασιακό Γολγοθά αντιμετωπίζουν οι νέοι εργαζόμενοι λέει έρευνα του Eteron

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα