ΑΘΗΝΑ
08:02
|
19.05.2024
Ο πρώην πυγμάχος δολοφόνησε 93 ανθρώπους, στην πλειονότητά τους γυναίκες, χτυπώντας τες και στραγγαλίζοντάς τες.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ομολόγησε ότι δολοφόνησε 93 ανθρώπους στην πλειονότητά τους γυναίκες. Ο Σάμιουελ Λιτλ, ο χειρότερος κατά συρροή δολοφόνος στην ιστορία των Ηνωμένων Πολιτειών, πέθανε την Τετάρτη (30/12) σε ηλικία 80 ετών από αδιευκρίνιστη μέχρι στιγμής αιτία.

Ο διαβόητος serial killer ήταν πρώην πυγμάχος και σκότωνε τα θύματά του βασανιστικά. Επέλεγε συχνά περιθωριοποιημένες γυναίκες, πόρνες ή τρανσέξουαλ, γυναίκες οι οποίες προέρχονταν κυρίως από μειονότητες και τις δολοφονούσε καταφέροντάς τους ισχυρά χτυπήματα και στραγγαλίζοντάς τες.

Ο Σάμιουελ Λιτλ εξέτιε ποινή ισόβιας κάθειρξης από το 2014, όταν είχε βρεθεί ένοχος και καταδικασθεί για τον φόνο τριών γυναικών. Στη συνέχεια όμως είχε αναλάβει την ευθύνη και για δεκάδες άλλους φόνους που είχαν πραγματοποιηθεί στο διάστημα από το 1970 έως το 2005 σε μια δεκαπενταριά αμερικανικές πολιτείες.

Η αστυνομία πιστεύει πως όλες οι ομολογίες του Λιτλ είναι αξιόπιστες και έχει δημιουργήσει ιστοσελίδα στην οποία δημοσιεύονται μαγνητοσκοπημένες ομολογίες του.

Σε αυτές ο Λιτλ αφηγείται, με ψυχρή ακρίβεια τα ειδεχθή εγκλήματα των θυμάτων του που δεν έχουν ταυτοποιηθεί ακόμη, σκιαγραφώντας με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες τα πορτρέτα τους.

Εντυπωσιακό είναι ότι σε αρκετές ομολογίες του χαμογελά περιγράφοντας ιδιαίτερα χαρακτηριστικά των θυμάτων του, όπως το μήκος των μαλλιών τους, την “ποιότητα” της επιδερμίδας τους, το σχήμα των δοντιών τους, ή τις απόμερες τοποθεσίες όπου οδηγούσε τα θύματά του για να τα δολοφονήσει.

Οι θάνατοι πολλών θυμάτων του Λιτλ, είχαν αρχικά αποδοθεί σε άλλες αιτίες, όπως δυστυχήματα, υπερβολική δόση ναρκωτικών ουσιών και άλλα αίτια.

Ο Σάμιουελ Λιτλ, επίσης γνωστός ως Σάμιουελ Μακντάουελ, είχε συλληφθεί για πρώτη φορά το 2012 σ’ ένα κέντρο αστέγων στο Κεντάκι. Είχε μεταχθεί τότε στην Καλιφόρνια στο πλαίσιο μιας υπόθεσης ναρκωτικών.

Όταν βρέθηκε εκεί, ίχνη DNA επέτρεψαν στις αρχές να τον συνδέσουν με τρεις ανεξιχνίαστες υποθέσεις δολοφονίας.

Καταδικάστηκε το 2014 για τους φόνους τριών γυναικών που διέπραξε στο Λος Άντζελες, στο διάστημα ανάμεσα στο 1987 και το 1989. Και οι τρεις αυτές γυναίκες είχαν ξυλοκοπηθεί άγρια και στραγγαλισθεί.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Απονευρωμένοι αλγολόγοι, παροπλισμένα Ιατρεία Πόνου και ασθενείς στο έλεος της οδύνης

Γάζα: Ο αριθμός των νεκρών Παλαιστινίων πλησιάζει τους 35.400

Αφγανιστάν: Τρεις Αφγανοί και τρεις Ισπανοί τουρίστες σκοτώθηκαν από πυροβολισμούς

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Κυριακή λόγω του «Διεθνή Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδας 2024»

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα