ΑΘΗΝΑ
21:18
|
19.09.2024
Στον Αχινό Σερρών αναφέρθηκαν τα πιο έντονα πλημμυρικά φαινόμενα...
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Στις Σέρρες εντοπίζονται τα πιο σοβαρά πλημμυρικά φαινόμενα από την έντονη βροχόπτωση και τους ισχυρούς ανέμους που σημειώνεται από το απόγευμα σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας.

Στην τοπική κοινότητα Αχινού Σερρών αναφέρθηκαν πλημμύρες σε χωράφια, σε κεντρική πλατεία καθώς και επίσης και σε μικρό αριθμό κτιρίων δίχως να εκτεθεί σε κίνδυνο η ζωή των κατοίκων. Πλημμύρα σημειώθηκε και στο Κέντρο Θεραπευτικής Ιππασίας Σερρών όπου κατέφθασε κλιμάκιο της ΕΜΑΚ επειδή η μεγάλη συγκέντρωση υδάτων εμπόδισε το προσωπικό να πλησιάσει τους στάβλους.

https://files.thetoc.gr/Content/ImagesDatabase/56/5672e7067bac4cb49cb0cd06c55d8b8b.jpeg?v=1&maxwidth=650&

Στη Θεσσαλονίκη, η καταιγίδα προκάλεσε την υπερχείλιση του ρέματος της Τούμπας, στην περιοχή Ανάχωμα, στα όρια του δήμου Θεσσαλονίκης και του δήμου Πυλαίας – Χορτιάτη.

"Άνοιξαν" οι ουρανοί στη Βόρεια Ελλάδα: Πλημμύρες στις Σέρρες - Ποτάμια οι δρόμοι στη Θεσσαλονίκη

Πιο περιορισμένα πλημμυρικά φαινόμενα αναφέρθηκαν σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ στην περιοχή της Ηλιείας και συγκεκριμένα του Κάμπου, του Μπρινιά, στην περιοχή της Γαστούνης, στη Μπούκα Παλαιοχωρίου και στον ποταμό Πηνειό.

Στην Αττική δεν αναφέρθηκαν σοβαρά παρά μόνον πρόσκαιρα προβλήματα από την καταρρακτώδη βροχή που σημειώθηκε αργά το απόγευμα.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Βρήκαν πτώμα γυναίκας σε παραλία της Πάτρας

Ιταλία: Δύο αγνοούμενοι από την κακοκαιρία Boris

Δημοσκόπηση MRB: Νίκη Κασσελάκη αλλά στην πέμπτη θέση ο ΣΥΡΙΖΑ

Απάτη ΕΟΠΥΥ: Προφυλακιστέοι δύο γιατροί και τρεις φαρμακοποιοί

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα