ΑΘΗΝΑ
20:20
|
19.04.2024
Η 41χρονη υπάλληλος από την Πορτογαλία δεν αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα υγείας.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Τη ζωή της έχασε αιφνιδίως, την Πρωτοχρονιά, μια 41χρονη υγειονομική υπάλληλος στην Πορτογαλία, μόλις δύο ημέρες αφότου της είχε χορηγηθεί η πρώτη δόση του εμβολίου των Pfizer/BioNTech για τη νόσο COVID-19. Για το περιστατικό έχει ενημερωθεί και το υπουργείο Υγείας της χώρας.

Σύμφωνα με δημοσίευμα στη βρετανική “Daily Mail” (Ντέιλι Μέιλ) η Ασεβέντο, μητέρα δύο παιδιών, πέθανε στο σπίτι της, την Πρωτοχρονιά, και εκκρεμεί η διενέργεια νεκροψίας για να διευκρινιστούν τα αίτια του θανάτου της. Η υγειονομική υπάλληλος, η οποία εργαζόταν στην Παιδιατρική Κλινική του Πορτογαλικού Ινστιτούτου Ογκολογίας στο Πόρτο, δεν φέρεται να είχε δυσμενείς παρενέργειες μετά τον εμβολιασμό. Ο πατέρας της εκλιπούσας, Μπίλιο Ασεβέντο, σε δηλώσεις σε τοπικό μέσο μαζικής ενημέρωσης, ζητά απαντήσεις για τον αιφνίδιο θάνατο της κόρης του.

Σε σχετική ανακοίνωση του νοσηλευτικού ιδρύματος που εργαζόταν η Ασεβέντο τονίζεται: “Όσον αφορά στον ξαφνικό θάνατο μιας βοηθού από το Πορτογαλικό Ινστιτούτο Ογκολογίας του Πόρτο, την 1η Ιανουαρίου 2021, το Διοικητικό Συμβούλιο επιβεβαιώνει το γεγονός και εκφράζει ειλικρινά τη λύπη του στην οικογένεια και τους φίλους της και βεβαιώνει ότι η απώλεια της είναι επίσης αισθητή εδώ”.

Στην Πορτογαλία από την έναρξη της πανδημίας της νόσου COVID-19, έχουν καταγραφεί 431.623 επιβεβαιωμένες μολύνσεις και 7.196 θάνατοι.

Πηγή: Daily Mail

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Εργασιακό Γολγοθά αντιμετωπίζουν οι νέοι εργαζόμενοι λέει έρευνα του Eteron

Disiecta Membra #9: Eco, J.P. Manchette και η τελευταία ακμή της μεταπολεμικής Ευρώπης

Προσωρινή διακοπή λειτουργίας του σταθμού «Νίκαια» του μετρό στις 20 και 21 Απριλίου

Πύργος: Τραυματίστηκε 19χρονος σε αιματηρή συμπλοκή μαθητών

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα