ΑΘΗΝΑ
17:35
|
27.01.2021
Δεν υπάρχει σενάριο για το click in shop σύμφωνα με τον Παναγιώτη Σταμπουλίδη.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Τη Δευτέρα θα λειτουργήσει ξανά το click away, δήλωσε σήμερα ο γενικός γραμματέας Εμπορίου και Προστασίας του Καταναλωτή, Παναγιώτης Σταμπουλίδης. Το πάγωμα για μια εβδομάδα, όπως είπε μιλώντας στο MEGA, έγινε γιατί χρειαζόμαστε περισσότερο υγειονομικό χώρο για να λειτουργήσουν τα σχολεία με περισσότερη ασφάλεια.

“Η αγορά είναι κλειστή. Το click away είναι μια επιλογή που δώσαμε στις κλειστές επιχειρήσεις για να δημιουργήσουν ένα έσοδο πέρα από τη βοήθεια που λαμβάνουν από το κράτος. Περιορίζουμε την κινητικότητα και αυτό θα βοηθήσει στο να διευρύνουμε την υγειονομική ζώνη, ώστε τα σχολεία να ανοίξουμε με μεγαλύτερη ασφάλεια”, πρόσθεσε ο γενικός γραμματέας Εμπορίου και Προστασίας του Καταναλωτή.

Σύμφωνα με τον κ. Σταμπουλίδη πρόθεση της κυβέρνησης είναι να επανέλθουμε στο όπως ήμασταν πριν από το τελευταίο λοκντάουν. “Αυτός είναι ο προγραμματισμός που υπάρχει μέχρι αυτή την ώρα. Τη Δευτέρα να επέλθουμε σε όσα ήταν σε λειτουργία μέσα στις γιορτές. Εχθές έγινε η συζήτηση για τα σχολεία. Καθημερινά συλλέγουμε δεδομένα, θα δούμε πώς κινείται η νόσος και αναλόγως θα πράξουμε”, επισήμανε ο κ. Σταμπουλίδης.

Τέλος, σε ερώτηση για το click in shop, είπε ότι πρόκειται επί της ουσίας για άνοιγμα των καταστημάτων. “Δεν υπάρχει σενάριο να λειτουργήσει από τη Δευτέρα. Δεν εφαρμόστηκε, είναι το επόμενο βήμα όταν έρθει η ώρα. Εμείς είμαστε έτοιμοι και περιμένουμε τα στοιχεία που θα μας δώσουν τη δυνατότητα να ανοίξουμε τις επιχειρήσεις”, κατέληξε ο γενικός γραμματέας Εμπορίου και Προστασίας του Καταναλωτή.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Η “Πράσινη βίβλος” της ΕΕ για το δημογραφικό

Ύποπτο πακέτο στο εργοστάσιο της AstraZeneca στην Ουαλία

Συλλογική αγωγή κατά της Αστυνομίας της Γαλλίας για “φυλετικό φακέλωμα”

Άγγελος Συρίγος: Υπήρχε Αστυνομία στα Πανεπιστήμια από το 1969 (video)

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα