ΑΘΗΝΑ
07:56
|
19.05.2024
Η 65χρονη ηθοποιός νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση – Ποιος ευθύνεται για τον “πρόωρο θάνατό” της.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Η Αμερικανίδα ηθοποιός, Τάνια Ρόμπερτς, περισσότερο γνωστή για τους ρόλους στην ταινία του Τζέιμς Μποντ “Επιχείρηση Κινούμενος Στόχος” και στην τελευταία σεζόν της γυναικείας αστυνομικής καλτ σειράς “Οι Άγγελοι του Τσάρλι” είναι ακόμα ζωντανή και δεν έχει πεθάνει, όπως διαβεβαίωσε ο εκπρόσωπός της μιλώντας στο BBC. Ο ίδιος εκπρόσωπος και φίλος της ηθοποιός, Μάικ Πίνγκελ, είχε ανακοινώσει τη Δευτέρα τον θάνατο της Τάνιας Ρόμπερτς. Μία ημέρα μετά ο Πίνγκελ παραδέχθηκε ότι έκανε λάθος και ότι η ηθοποιός εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.

Υπενθυμίζεται ότι η διάσημη ηθοποιός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Σίνταρς – Σινάι του Λος Άντζελες αφού κατέρρευσε ενώ είχε βγάλει βόλτα τα σκυλιά της κοντά στο σπίτι της στις 24 Δεκεμβρίου, όπως μετέδωσαν ξένα δίκτυα. Ο Μάικ Πίνγκελ δικαιολογήθηκε ότι εσφαλμένα δήλωσε ότι η Ρόμπερτς πέθανε, παρασυρόμενος από όσα του είπε ο σύντροφός της. Σύμφωνα με τον Αμερικανό ατζέντη, του τηλεφώνησαν από το νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται η 65χρονη ηθοποιός και του είπαν ότι η Ρόμπερτς είναι ζωντανή και εξακολουθεί να νοσηλεύεται στην Εντατική.

Μεγαλύτερο το σοκ για τον σύντροφό της, Λανς Ο’ Μπράιαν, ο οποίος πληροφορήθηκε για τον θάνατο της διάσημης ηθοποιού ενώ έδινε τηλεοπτική συνέντευξη.

Η Ρόμπερτς γεννήθηκε με το όνομα Βικτόρια Λι Μπλαμ. Μεγάλωσε στη Νέα Υόρκη, την οποία άφησε το 1977 για το Λος Άντζελες και Χόλιγουντ. Ξεκίνησε την καριέρα της ως μοντέλο, πέρασε στον χώρο των τηλεοπτικών διαφημίσεων και το 1984 πρωταγωνίστησε στην εμπορική επιτυχία Σίνα, η βασίλισσα της Ζούγκλας. Το 1985 έγινε κορίτσι του Μποντ.  Υποδύθηκε την αμερικανίδα γεωλόγο που γίνεται στόχος του κακού Μαξ Ζόριν τον οποίο ερμήνευσε ο Κρίστοφερ Γουόκεν. Η ερμηνεία της δίπλα στον Μποντ Ρότζερ Μουρ “χάρισε” στην Ρόμπερτς την πρώτη της υποψηφιότητα για “Χρυσό Βατόμουρο”.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Θεσσαλονίκη: Το The Comic Con επέστρεψε και είναι δίπλασιο

Δωρεάν είσοδος σε όλα τα μουσεία και πλήθος εκδηλώσεων το Σάββατο 18 Μαΐου

Disiecta Membra #13: Το «Λυξόνταρμα» ή «Of Mice and Men»

Και το Μουσείο της Ακρόπολης στις Πράσινες Πολιτιστικές Διαδρομές

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα