ΑΘΗΝΑ
02:38
|
18.05.2024
Πληθώρα μοντέλων κατηγορούν τον Αλεξάντερ Γουάνγκ για σεξουαλική κακοποίηση, ενώ ο ίδιος διαψεύδει τις καταγγελίες
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ο σχεδιαστής μόδας Αλεξάντερ Γουάνγκ βρίσκεται στο επίκεντρο σοκαριστικών αποκαλύψεων εδώ και μία εβδομάδα, καθώς συσσωρεύονται εναντίον του οι καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση. 

Το μοντέλο και γραφίστας Όουεν Μούνεϊ, κατηγόρησε την προηγούμενη εβδομάδα τον Αμερικανό σχεδιαστή για σεξουαλική παρενόχληση και έκτοτε πληθώρα αντίστοιχων καταγγελιών έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας, με μερικά από τα θύματα να ισχυρίζονται ότι ο  σχεδιαστής τα νάρκωνε πριν τα κακοποιήσει σεξουαλικά. 

Από την πλευρά του, ο σχεδιαστής απάντησε μέσω μέιλ που έστειλε σε όλα τα στελέχη και τους εργαζομένους του οίκου του, λέγοντας πως πρόκειται για “αβάσιμους και τρομερά ψευδείς” ισχυρισμούς, ενώ δεσμεύτηκε να κινηθεί νομικά εναντίον όσων τον συκοφάντησαν.

Την ομαδική καταγγελία των μοντέλων κατά του Γουάνγκ έχει αναλάβει η δικηγόρος Λίζα Μπλουμ, η οποία στο παρελθόν έχει ασχοληθεί με αντίστοιχες υποθέσεις στον χώρο της μόδας, τόσο εναντίον του Πολ Μαρτσιάνο, συνιδρυτή της Guess, όσο και εναντίον του Μπρους Βέμπερ, διάσημου φωτογράφου μόδας.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ξεκινά αύριο το συνέδριο για το υπαρξιακό πρόβλημα της Ελλάδας

Κατεδάφισαν στο Κίεβο ναό της Ουκρανικής Ορθοδόξου Εκκλησίας

Στον ΑΡΚΤΟΥΡΟ η ορφανή αρκουδίτσα Μάρθα

Αττική: Σύλληψη 52χρονου για πορνογραφία ανηλίκων μέσω διαδικτύου

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα