ΑΘΗΝΑ
12:23
|
17.10.2021
Τίποτα δεν είναι δεδομένο, τόνισε η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Το ενδεχόμενο να αναβληθεί το άνοιγμα των δημοτικών σχολείων και των νηπιαγωγείων δεν απέκλεισε η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ 100,3.

“Δεν υπάρχουν βεβαιότητες. Η Επιτροπή θα αξιολογήσει τα επιδημιολογικά δεδομένα (αύριο) και θα κάνει τις εισηγήσεις της στην κυβέρνηση, ώστε να λάβει τις αποφάσεις της. Η πανδημία είναι ένα φαινόμενο που εξελίσσεται δυναμικά. Όπως δεν είναι γραμμική η εξέλιξή της, δεν είναι γραμμικές και οι αποφάσεις. Όλα εξαρτώνται από τα επιδημιολογικά δεδομένα”, είπε η κ. Πελώνη.

Η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος διευκρίνισε ότι προτεραιότητα της κυβέρνησης είναι το άνοιγμα των σχολείων και η επαναλειτουργία με κάποιον τρόπο του λιανεμπορίου Θα εξαρτηθεί, όμως, από τα επιδημιολογικά στοιχεία και τις εισηγήσεις της Επιτροπής.

Στο μεταξύ, και ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας σε δηλώσεις του στον ΣΚΑΪ άφησε και από την πλευρά του ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην ανοίξουν τελικά τα σχολεία την Δευτέρα.   “Αυξήθηκε η κινητικότητα στις  γιορτές κι αυτή είναι μια κατάσταση που μας προβληματίζει”, είπε ο κ. Κικίλιας, σημειώνοντας κι αυτός με τη σειρά του ότι  τον πρώτο λόγο έχουν τα μέλη της  επιστημονικής επιτροπής.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Θολό το τοπίο στην υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης οκτάχρονης στη Ρόδο

Γ. Οικονόμου: Θα διπλασιαστεί το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης

Β. Κικίλιας: Στο επίκεντρο η ενίσχυση των τουριστικών επενδύσεων

Στο Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων αύριο ο ΥΠΕΞ Ν. Δένδιας

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα