ΑΘΗΝΑ
13:50
|
11.05.2024
Ο νεαρός άνδρας θέλοντας να τιμήσει τη γιορτή των Θεοφανείων βούτηξε από εξέδρα στα νερά της Αμαρύνθου.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Σε κρίσιμη κατάσταση παραμένει ο 24χρονος που χτύπησε στον αυχένα του ανήμερα των Θεοφανείων, όταν βούτηξε στα νερά της Αμαρύνθου μαζί με φίλους του για να πιάσει τον σταυρό.

Ο νεαρός άνδρας μαζί με τον πατέρα του κι άλλους δύο φίλους, θέλοντας να τιμήσουν τη γιορτή των Θεοφανείων βούτηξαν από εξέδρα στα νερά της Αμαρύνθου, με αποτέλεσμα ο 24χρονος να τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι και στον αυχένα και να μην μπορεί να κουνηθεί μέσα στο νερό (βίντεο).

Ο 24χρονος μεταφέρθηκε αρχικά στο νοσοκομείο της Χαλκίδας, αλλά λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του, κρίθηκε αναγκαία η διακομιδή του στο ΚΑΤ, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν ότι ο 24χρονος υπέστη πλήρη τετραπληγία.

Ο νεαρός άνδρας υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και μεταφέρθηκε στην εντατική, όπου παραμένει μέχρι κι αυτή τη στιγμή διασωληνωμένος.

Το περιστατικό έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία της Δροσιάς στην Εύβοια καθώς οι κάτοικοι γνωρίζουν ότι ο 24χρονος στεκόταν στο πλευρό του αδερφού του, ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Την παραμονή των Χριστουγέννων ο άτυχος 24χρονος έγινε δότης μυελού των οστών, δημοσιοποιώντας τη δωρεά του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

H Γερμανία στη δίνη της πολιτικής βίας

ΗΠΑ: Βουτιά στο ποσοστό κατανάλωσης, χαμηλότερο επίπεδο για το εξάμηνο

Νέα Αριστέρα: Πρωθυπουργός της μαύρης εργασίας ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Κρεγκ Φόστερ: Να αποκλείσει η FIFA το Ισραήλ λόγω Γάζας

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα