ΑΘΗΝΑ
03:14
|
08.12.2021
Πού θα βρουν, εντελώς δωρεάν, το ιδανικό ημερολόγιο οι λάτρεις του Διαστήματος!
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Δεν πρόλαβες να αγοράσεις ένα “φευγάτο” ημερολόγιο του 2021 με την γραφειοκρατική μέθοδο της προπαραγγελίας και παράδοσης επί τόπου (click away); Βαρέθηκες να περιμένεις τον ταχυδρόμο και να παίρνεις φέτος ότι παρήγγειλες πέρσι;

Υπάρχει λύση!

Μπαίνεις στο λογαριασμό του Διεθνούς Διαστημικού Σταθμού στο Τουίτερ ή στην ανάλογη διεύθυνση της ΝΑΣΑ και κατεβάζεις ελεύθερα (με μοναδικό κόστος αυτό της εκτύπωσης!) το ημερολόγιο της νέας χρονιάς με φωτογραφίες που δεν θα βρεις εύκολα από αλλού.

Η σελίδα του Ιανουαρίου, όπως και κάθε μήνα, διαθέτει, εξυπακούεται, τις φάσεις της Σελήνης.

Τον Φεβρουάριο θα δεις τα πράγματα με άλλο μάτι και θα προβληματιστείς για τις δυνατότητες του ρομποτικού βραχίονα Canadarm2 του Διαστημικού Σταθμού.

Μεταξύ Μάρτη και Απρίλη μεσολαβεί φωτογραφία με τμήμα της διαστημικής κάψουλας SpaceX Crew Dragon και ένα τμήμα της γαλάζιας σφαίρας που λέγεται Γη…

Ο Μάιος είναι αφιερωμένος σε ένα φωτογραφικό στιγμιότυπο από τις εξωτερικές εργασίες του Ιταλού αστροναύτη Λούκα Παρμιτάνο.

Ο Σεπτέμβριος αντίθετα έχει άρωμα γυναίκας με τις αστροναύτισσες Τζέσικα Μέιρ και Κριστίνα Κοχ να αναλαμβάνουν έργο σε εξωτερικές εγκαταστάσεις του Δ.Δ.Σ.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

To Viagra υποψήφιο φάρμακο κατά του Αλτσχάιμερ!

Το «Βιάγκρα» υποψήφιο φάρμακο κατά της νόσου Αλτσχάιμερ

«Όμικρον»: Μην πανικοβάλλεστε, λέει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας

Τα 100 ευρώ, η Επιστημολογία και ο Μακιαβέλι

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα