ΑΘΗΝΑ
06:52
|
20.04.2024
Βρέθηκαν τα συντρίμμια του αεροσκάφους της εταιρείας Sriwijaya Air.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Το κινεζικό πρακτορείο Xinhua αναφέρει ότι βρέθηκαν τα συντρίμμια του αεροσκάφους της εταιρείας Sriwijaya Air, τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί από τις υπηρεσίες πολιτικής αεροπορίας της Ινδονησίας λίγο μετά την απογείωσή του από το αεροδρόμιο της Τζακάρτα, νωρίτερα σήμερα.

Το αεροσκάφος φέρεται να συνετρίβη στη θάλασσα, στα ανοιχτά της Τζακάρτα, και έχουν βρεθεί συντρίμμια και ανθρώπινα μέλη.

Το επιβατικό αεροπλάνο έπεσε κάτω από τα 10.000 πόδια σε λιγότερο από ένα λεπτό, αναφέρει ο ιστότοπος FlightRadar24, ενώ πηγές αναφέρουν ότι επιβιβάζονταν 62 επιβάτες, ανάμεσα τους και πέντε παιδιά.

ΥΠΕΞ: Θλίψη για τη συντριβή του αεροσκάφους στην Ινδονησία

«Εκφράζουμε βαθιά θλίψη για την τραγική είδηση της συντριβής του αεροσκάφους της Sriwijaya Air κοντά στην Τζακάρτα», αναφέρει το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών.

«Οι σκέψεις μας είναι με τις οικογένειες που έχασαν οικείους τους. Εκφράζουμε τη συμπαράστασή μας στον λαό και την κυβέρνησή της Ινδονησίας».

Συλλυπητήρια Πούτιν στον Πρόεδρο της Ινδονησίας για τη συντριβή του Boeing

Ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στον Ινδονήσιο ομόλογό του, Τζόκο Γουιντόντο, για το αεροπορικό δυστύχημα.

Το μήνυμα του Ρώσου προέδρου έχει ως εξής:

«Αγαπητέ κύριε Πρόεδρε, παρακαλώ δεχθείτε τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια για τον θάνατο των επιβατών και των μελών του πληρώματος του αεροσκάφους που συνετρίβη ανοιχτά των ακτών της Ιάβας. Παρακαλώ διαβιβάστε τη συμπάθεια και τη στήριξή μου στις οικογένειες και τους φίλους των θυμάτων». 


Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Δύο χρόνια με αναστολή σε κατηγορούμενο για τη φωτιά στο Μάτι

Νεαρός αυτοπυρπολύθηκε έξω από το δικαστήριο που δικάζει τον Τραμπ

Εργασιακό Γολγοθά αντιμετωπίζουν οι νέοι εργαζόμενοι λέει έρευνα του Eteron

Disiecta Membra #9: Eco, J.P. Manchette και η τελευταία ακμή της μεταπολεμικής Ευρώπης

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα