ΑΘΗΝΑ
17:03
|
15.06.2026
Οι Ισραηλινές Αμυντικές Δυνάμεις ανακοίνωσαν ότι ένα αυτοκίνητο έπεσε πάνω στο σημείο ελέγχου έξω από την πόλη Τζενίν στη Δυτική Όχθη και ακολούθησαν πυροβολισμοί.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Σύμφωνα με ανακοίνωση των Ισραηλινών Αμυντικών Δυνάμεων, ένα αυτοκίνητο έπεσε πάνω στο σημείο ελέγχου έξω από την πόλη Τζενίν στη Δυτική Όχθη και ακολούθησαν πυροβολισμοί. Ο ισραηλινός στρατός πραγματοποιεί έρευνα στην περιοχή για τον εντοπισμό των δραστών.

Όπως δήλωσε εκπρόσωπος των Ισραηλινών Δυνάμεων Άμυνας στην εφημερίδα Jerusalem Post, ο οδηγός του αυτοκινήτου προσπάθησε να πέσει πάνω στους Ισραηλινούς στρατιώτες που βρίσκονταν στο σημείο ελέγχου και να τους πυροβολήσει, αλλά έριξε το όπλο του, που κατασχέθηκε. Ένας στρατιώτης χτυπήθηκε από το όχημα.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ο Άρειος Πάγος ανέτρεψε την απόφαση για αποφυλάκιση Γιωτόπουλου

Ερυθρός Σταυρός: Χιλιάδες Παλαιστίνιοι που είναι θαμμένοι κάτω από τα ερείπια στη Γάζα «μπορεί να μην αναγνωριστούν ποτέ»

Στο 3,8% προβλέπει τον πληθωρισμό το 2026 η Τράπεζα της Ελλάδος

Ελεύθερος με όρους ο 35χρονος Βούλγαρος που κατηγορείται για κατασκοπεία

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα