ΑΘΗΝΑ
14:17
|
11.05.2024
Βίντεο με το οποίο η Κίνα προσπαθεί να προσελκύσει νέους και νέες στον στρατό της αποκάλυψε λεπτομέρειες για το νέο βομβαρδιστικό αεροσκάφος της χώρας.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Λογαριασμός του YouTube που ανήκει στον Κινεζικό Τηλεοπτικό Σταθμό (CCTV) ανήρτησε βίντεο στο οποίο παρουσιάζεται το Η-20, το νέο βομβαρδιστικό αεροσκάφος της Κίνας.  Κατά τη διάρκεια του βίντεο, που στοχεύει στην προσέλκυση νέων στον στρατό της χώρας, παρουσιάζεται η φανταστική ιστορία ενός νεαρού, που ονειρεύεται να κατακτήσει τη δόξα στους αιθέρες ως πιλότος της κινεζικής πολεμικής αεροπορίας. Το βίντεο στο μεγαλύτερο μέρος του επικεντρώνεται στο μαχητικό αεροσκάφος Chengdu J-20, το οποίο αντιστοιχεί στο μαχητικό F-22 Raptor των ΗΠΑ, αλλά περιλαμβάνει και άλλα κινεζικά μαχητικά αεροσκάφη, όπως το J-10. 

Στο τέλος, εμφανίζεται ένα μυστηριώδες προηγμένο αεροσκάφους, κρυμμένο κάτω από ένα σεντόνι. Το πλήρες αεροσκάφος δεν είναι ορατό και η εικόνα είναι δημιούργημα υπολογιστή και όχι μια πραγματική εικόνα ενός ολοκληρωμένου H-20, ωστόσο καθώς το σεντόνι υποχωρεί, φαίνεται να επαληθεύονται οι αναφορές για το ότι το H-20 αντιγράφει το σχέδιο του βομβαρδιστικού B-2 των ΗΠΑ και του επερχόμενου B -21 Raider. Το περίγραμμα του αεροσκάφους, όπως δημιουργήθηκε από τον υπολογιστή, υποδηλώνει πως θα έχει δύο κινητήρες, όπως και το B-2.

Οι παρουσιάσεις τόσο του κινεζικού H-20 όσο και του αμερικανικού B-21 είναι πιθανό να γίνουν φέτος. Και τα δύο αεροσκάφη θα είναι μεγάλης εμβέλειας, ικανά να μεταφέρουν συμβατικές και πυρηνικές βόμβες, καθώς και πυραύλους.

Πηγή: Sputnik

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Πολωνία: Νέοι φράχτες στα σύνορα με τη Λευκορωσία

H Γερμανία στη δίνη της πολιτικής βίας

ΗΠΑ: Βουτιά στο ποσοστό κατανάλωσης, χαμηλότερο επίπεδο για το εξάμηνο

Νέα Αριστέρα: Πρωθυπουργός της μαύρης εργασίας ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα